Kézápolás

Kézápolás 

Speciális szőrnövekedést gátló növényi kivonatokat tartalmazó hűsítő krém. A viasz fából kivont hatóanyag csökkenti a szőrnövekedést. A menthol származék kellemesen hűsít és hosszantartó frissességet ad. Védi és ápolja az irritált, érzékeny bőrt. Ez a hűsítő emulzió minden szőrtelenítés (gyantázás, epilálás) után használva csökkenti a szőr növekedési ütemét.

11 020 Ft‎
0 Vélemények

Enyhén mattító hatású, tápláló és regeneráló kézkrém alternatív tartósítószerrel. Gyorsan felszívódik, használata nagyon kényelmes.  A gyapot kivonat stimulálja a bőr természetes DNS-helyreállító mechanizmusait. A paradicsomból kivont likopin hidratál és feszesít, kiváló antioxidáns, és öregedésgátló hatású. A természetes olívaolaj hosszantartóan táplálja a bőrünket.

6 320 Ft‎
0 Vélemények

Kiváló minőségű, gazdag öregedésgátló kézkrém a bőrgát funkcióinak támogatására, valamint a gyakori mosás és tisztítás által károsított bőr ápolására. A benne lévő szabadalmaztatott és aktivált mikroezüst megakadályozza a bőr nemkívánatos bacilusokkal való megtelepedését.

4 060 Ft‎
0 Vélemények
Mutat 1 - 3 / 3