Oscar-díjas kozmetikumok
Ebben a kategóriában az elmúlt években kozmetikai Oscar-díjat nyert kozmetikumokat találod. Mi is az a kozmetikai OSCAR-díj? Ez a tisztán szakmai elismerést képviselő díj először tíz évvel ezelőtt került átadásra. Alapítója Dr Jan-H. Riedel kémikus, aki a Beiersdof termékfejlesztője. A BASF-en kívül további nagy kozmetikai alapanyaggyártó cégek a támogatók. Céljuk, hogy ezzel is segítség az iparág tudományos fejlesztéseinek elterjedését világszerte. A BASF vállalat, mint fő szponzor a bizonyítéka többek között annak, hogy ez a díj valódi tudományos fontossággal bír. Manapság évről-évre körülbelül kétszázan pályáznak erre a tudományos díjra. Több kategóriában lehet nevezni, például innováció, hatóanyag, smink, kéz és lábápolás stb. A jelentkezőknek...
Ebben a kategóriában az elmúlt években kozmetikai Oscar-díjat nyert kozmetikumokat találod. Mi is az a kozmetikai OSCAR-díj? Ez a tisztán szakmai elismerést képviselő díj először tíz évvel ezelőtt került átadásra. Alapítója Dr Jan-H. Riedel kémikus, aki a Beiersdof termékfejlesztője. A BASF-en kívül további nagy kozmetikai alapanyaggyártó cégek a támogatók. Céljuk, hogy ezzel is segítség az iparág tudományos fejlesztéseinek elterjedését világszerte. A BASF vállalat, mint fő szponzor a bizonyítéka többek között annak, hogy ez a díj valódi tudományos fontossággal bír. Manapság évről-évre körülbelül kétszázan pályáznak erre a tudományos díjra. Több kategóriában lehet nevezni, például innováció, hatóanyag, smink, kéz és lábápolás stb. A jelentkezőknek tíz mintát kell beküldeniük az általuk kiválasztott termékből, csatolva a készítmény részletes leírását tartalmazó dossziét is. Egy független, nemzetközi, szakmai zsűri bírálja el a pályázatokat. Első körben kiválasztanak tíz terméket, illetve céget, akik ezután részletesen ismertethetik a terméküket. A zsűri, mint egy „ Keresztapa” elbírálja a bemutatott termékeket. A legjobb öt jelölt meghívást kap a világ legnagyobb kozmetikai alapanyag és hatóanyag kiállítására, az „IN COSMETIC”-re. Ezen az eseményen egy nagyszabású ceremónia keretében kerülnek kiosztásra az Oscar-díjak. Az Oscar-díj nagy szakmai rangot jelentő tisztán tudományos elismerése egy terméknek. A Baalbek Stúdió Oscar-díjas termékei: Isabelle Lancray L'AGE D'OR Marianne - nappali krém >>> Isabelle Lancray SURMER Eye Contour Cream - szemápoló krém >>> Dr. Rimpler CUTANOVA Cream Nanorepair Q10 - Q10 krém >>> Dr. Rimpler CUTANOVA Cream Nanovital Q10 - nanovitál Q10 krém >>> Dr. Rimpler INTENSIVE Nanorepair Q10 Concentrate - Q10 szérum >>>
Bővebben

Oscar-díjas kozmetikumok 

A hármas hatású szemápoló készítmény! Kívülről simítja és feszesíti a bőrt, belülről feltölti a ráncokat. Megszűnteti a szem alatti sötét karikákat és duzzanatokat. A készítmény többszörös OSCAR-díjas!

11 270 Ft‎

Kozmetikai Oscar-díjas termék. Illatosító és konzerváló anyag mentes. A érzékeny, gyulladt területek restrukturálódását segíti elő. Csökkenti a gyulladást, ellenállóbbá, rugalmasabbá teszi a bőrt. Nagy mennyiségű mikro ezüstöt tartalmaz, mely megvédi a bőrt a mikroorganizmusok támadásaitól, és sebgyógyító hatású. Forradalmian új nanotechnológia segítségével jutnak el a bőrbe a hatóanyagok.

14 721 Ft‎

Kozmetikai Oscar-díjas termék. Speciális antibakteriális hatású ápoló emulzió mikroezüsttel, az arc és a test napi ápolására a különösen érzékeny, allergiára hajlamos bőrökre. A természetazonos lecitin és válogatott növényi olajok keveréke gondoskodik a száraz, gyulladásra hajlamos bőrök hosszútávú visszazsírozásáról, és stabilizálja az epidermis természetes védőfunkcióit.

8 589 Ft‎

2012 kozmetikai Oscar-díjasa. Prémium kategóriájú anti-age nappali krém. Különleges virágok friss sejtjeiből kivont hatóanyagok egy különlegesen fimon formulába ágyazva fejtik ki jótékony hatásukat. A bőr immunrendszerét hatékonyan erősíti. Bio-intelligens hatóanyagok és a high-tech peptidek újszerű kombinációja. A kollagén szintézist stimulálja, segíti a sejtek megújulását.

59 289 Ft‎

Ránctalanító, anyagcsere aktiváló, antioxidáns, restrukturáló és védő hatású hatóanyag koncentrátum. Oscar-díjas nantechnológia biztosítja a magas Q10 koncentrációt, valamint, hogy a hatóanyagok gyors és nagy mennyiségű beszívódását.  Növényi izomlazító, gondoskodik a mimikai ráncok kisimításáról és a ráncképződés megelőzéséről.

15 120 Ft‎

Könnyű regeneráló nappali krém  enyhe UV védelemmel az érett igénybevett bőrre. A krémben az Oscar-díjas nantechnológia biztosítja a magas Q10 koncentrációt, valamint, hogy a hatóanyagok gyorsan és könnyedén jussanak a bőr mélyebb rétegeibe. Sejtregeneráló, védő, restruktúráló, antioxidáns hatású. 24 órás krém. Használja reggel a megtisztított bőrére.

15 400 Ft‎ 19 250 Ft‎ -20%

Gazdag, újrastrukturáló és öregedés-gátló ápolókrém, tiszta növényi bázissal a leginkább igényes bőrök számára. A krémben az Oscar-díjas nantechnológia biztosítja a magas Q10 koncentrációt, valamint a könnyű és nagy mennyiségű beszívódást. Energetizáló, antioxidáns, regeneráló, restrukturáló és védő hatású ápoló. Nappali krémként, vagy 24 órás krémként egyaránt használható.

22 260 Ft‎

2017-es Kozmetikai Oscar-díjas termék. Könnyű, ultramodern gélkrém, amely az Oscar-díjas technológia segítségével kapszulába zárt fényvédőnek és szennyezések elleni védőpajzsnak köszönhetően intenzíven hidratálja, regenerálja, nyugtatja, hűsíti és védi a fáradt, stresszes bőrt. Vegán, paraben-mentes, EO/PEG-mentes termék.

16 940 Ft‎
Mutat 1 - 8 / 8