Oscar-díjas kozmetikumok
Ebben a kategóriában az elmúlt évek kozmetikai Oscar-díjas készítményeit találod. Mi is az a kozmetikai Oscar-díj? A kozmetikai Oscar-díj tisztán tudományos, szakmai elismerést képvisel. Célja, hogy világszerte segítse az iparág tudományos fejlesztéseit. Először tíz évvel ezelőtt került átadásra. Alapítója a Beiersdorf termékfejlesztője: Dr. Jan-H. Riedel. Az esemény főszponzora a Beiersdorf, ezen kívül több nagy kozmetikai alapanyaggyártó cég is támogatja az eseményt.Több kategóriában lehet nevezni, mint például: innováció, hatóanyag, kiindulási anyag, kompozíció, stb. A jelentkezők a benevezett készítményből termékmintákat küldenek be, a hatásmechanizmusát leíró dokumentációval együtt. Egy független, nemzetközi, szakmai zsűri, ezután bírálja el a pályázatokat. Az átlagosan 200 pályázóból első körben kiválasztanak tíz terméket, illetve céget, akik ezután részletesen ismertethetik a terméküket a végső megmérettetés előtt. Ez a 10 jelölt meghívást kap a világ legnagyobb kozmetikai kiállítására, az „IN COSMETIC”-re. Ezen az eseményen egy nagyszabású ceremónia keretében kerülnek kiosztásra a díjak.

Oscar-díjas kozmetikumok 

Hármas hatású szemápoló készítmény! Kívülről simítja és feszesíti a bőrt, belülről feltölti a ráncokat. Megszünteti a szem alatti sötét karikákat és duzzanatokat. Oscar-díjas nanotechnológiával juttatja a bőrbe az értékes hatóanyagokat. A készítmény többszörös OSCAR-díjas!

19 990 Ft‎

Kozmetikai Oscar-díjas termék. Illatosító és konzerváló anyag mentes. A érzékeny, gyulladt területek restrukturálódását segíti elő. Csökkenti a gyulladást, ellenállóbbá, rugalmasabbá teszi a bőrt. Nagy mennyiségű mikro ezüstöt tartalmaz, mely megvédi a bőrt a mikroorganizmusok támadásaitól, és sebgyógyító hatású. Forradalmian új nanotechnológia segítségével jutnak el a bőrbe a hatóanyagok.

26 440 Ft‎

Kozmetikai Oscar-díjas termék. Speciális antibakteriális hatású ápoló emulzió mikroezüsttel, az arc és a test napi ápolására a különösen érzékeny, allergiára hajlamos bőrökre. A természetazonos lecitin és válogatott növényi olajok keveréke gondoskodik a száraz, gyulladásra hajlamos bőrök hosszútávú visszazsírozásáról, és stabilizálja az epidermis természetes védőfunkcióit.

15 400 Ft‎

Kozmetikai Oscar-díjas termék. Prémium kategóriájú anti-age nappali krém. Különleges virágok friss sejtjeiből kivont hatóanyagok egy különlegesen finom formulába ágyazva fejtik ki jótékony hatásukat. A bőr immunrendszerét hatékonyan erősíti. Bio-intelligens hatóanyagok és a high-tech peptidek újszerű kombinációja. A kollagén szintézist stimulálja, segíti a sejtek megújulását.

101 940 Ft‎

Ránctalanító, anyagcsere aktiváló, antioxidáns, restrukturáló és védő hatású hatóanyag koncentrátum. Oscar-díjas nantechnológia biztosítja a magas Q10 koncentrációt, valamint, hogy a hatóanyagok gyors és nagy mennyiségű beszívódását.  Növényi izomlazító, gondoskodik a mimikai ráncok kisimításáról és a ráncképződés megelőzéséről.

27 970 Ft‎

Könnyű regeneráló krém enyhe UV védelemmel. Úgy viselkedik akár egy védőpajzs a bőrön. Az apró Q10 nanogyöngyök a bőrbe jutva energiával töltik fel a bőrsejteket és erősítik a test saját védekező funkcióit. A bio-intelligens hatóanyagok serkentik a kollagénszintézist és csökkentik a ráncképződést. A krémben Oscar-díjas nantechnológia biztosítja, hogy a Q10 bejusson a bőr mélyebb rétegeibe.  

36 340 Ft‎

Használd a Q10 fiatalító erejét! A krémben a Q10 Oscar-díjas nanotechnológiával jut el a bőr mélyebb rétegeibe, ahol eredményesen harcol a bőr öregedése ellen.       Feszesebb, rugalmasabb, ellenálóbb bőr, kevesebb ránc, simább bőrfelszín. Stimulálja a sejtmegújulást, véd a szabadgyököktől, fékezi a kollagének lebomlását, erősíti a kötőszövetet. Nappali, vagy 24 órás krémként  használható.

40 750 Ft‎

Kozmetikai Oscar-díjas termék. Könnyű, ultramodern gélkrém, amely az Oscar-díjas technológia segítségével kapszulába zárt fényvédőnek és szennyezések elleni védőpajzsnak köszönhetően intenzíven hidratálja, regenerálja, nyugtatja, hűsíti és védi a fáradt, stresszes bőrt. 3 pillére: 1. Szennyeződések elleni védelem. 2. Szabadgyökök elleni védelem. 3. Bőr védőrétegének megerősítése. 

32 260 Ft‎
Mutat 1 - 8 / 8