Isabelle Lancray hidratáló teszter csomag

1-TESZTERILHIDR

A csomagban található stresszoldó gélkrém, 24 órás bőrvédő hyaluronsavval, továbbá kétféle multivitaminos krém és maszk a termékek kimondottan a normál és vízhiányos bőrök kezelésére lettek kifejlesztve. Próbáld ki, és dönts el néhány napos használat után, hogy melyiket szereti legjobban a bőröd. Egy próba többet ér ezer szónál.

3 600 Ft‎

Több információ

ISABELLE LANCRAY HIDRATÁLÓ TESZTER CSOMAG
6 DARABOS

A csomag tartalma:
8.77005 Isabelle Lancray EGOSTYLE De-Stress Gel Cream - Nyugtató, stresszoldó gélkrém
8.77010 Isabelle Lancray EGOSTYLE Defense Creme 24H - 24 órás bőrvédő krém hyaluronsavval
8.77050 Isabelle Lancray EGOSTYLE Fraicheur Masque - Feszesítő maszk
8.51120 Isabelle Lancray VITAMINA Cocktail Cream - multivitamin krém
8.51130 Isabelle Lancray VITAMINA  Fruity Creamy Mask - multivitamin maszk
8.51135 Isabelle Lancray VITAMINA Fruity Creamy Gel - multivitaminos krémgél


Isabelle Lancray EGOSTYLE De-Stress Gel Cream - Nyugtató, stresszoldó gélkrém
Porszemcsék, ózon, cigaretta füst: a bőr számára a légszennyezés erős stressz hatást és igénybevételt jelent, aminek hatására a bőr korai öregedése megindul. A Mission De-Stress egy könnyű, ultramodern gélkrém, amely az Oscar-díjas technológia segítségével kapszulába zárt fényvédőnek és szennyezések elleni védőpajzsnak köszönhetően nyugtatja és védi a fáradt, stresszes bőrt.

Hatóanyagok:
Adenozin-trifoszfát (ATP), barna algákból kivont poliszacharid (Algin), Papaya gyümölcskivonat (papain), fényvédő nanoszemcsék, GUM 4 bioszacharid, alfa-glükán, D- és L-glutaminsavból kivont természetes polimer, hyaluronsav, resveratrol

A szabadalmaztatott SmartCrystals technológia segítségével a Resveratrol biológiai hasznosíthatósága óriási növekedést mutatott a szabad gyökök és az oxidatív stressz elleni küzdelemben.

Tulajdonságok:
Nyugtatja és védi a bőrt, óvja a nap káros hatásaitól. Paraben-mentes, EO/PEG-mentes, vegán termék.

Felhasználás:
Használja reggelenként a bőrtisztítás után.

EGOSTYLE - Védelem a káros környezeti hatások ellen
A mai kor emberét érő káros környezeti hatások, a mozgalmas élet és a folyamatos stressz nyomot hagynak a bőrön. Az EGOSTYLE termékcsalád maximális védelmet és ápolást jelent a bőrnek, mely kivétel nélkül minden bőrtípusra ajánlott. Egy modern bőrápolási rendszer, ami az aktív és dinamikus hölgyek és urak magas kozmetikai igényeihez igazodik, függetlenül az életmódtól, a bőrtípustól és a kortól. A szójalecitinből készült nanoliposzóma és egy bio-intelligens hatóanyagokból készült koktél nyújtanak védelmet a káros környezeti hatások és a stressz látható nyomai ellen. 

Isabelle Lancray EGOSTYLE Defense Creme 24H - 24 órás bőrvédő krém hyaluronsavval
A 24 órás Mission Defense Creme működési elve 3 pilléren alapszik: Szennyeződések elleni védelem, szabadgyökök elleni védelem és a bőr védőrétegének (barrier) megerősítése. 

Tulajdonságok:
Védi a bőrt a káros külső környezeti hatásoktól, használata úgy hat a bőrre akár a fiatalság forrása. Vegán, paraben-mentes, EO/PEG-mentes termék.

Felhasználás:
Használja reggel és este az arc letisztítása után. Nappali ápolóként és sminkalapként is használható.

Isabelle Lancray EGOSTYLE Fraicheur Masque - Feszesítő maszk
A Fraicheur Masque egy speciális gél-krémmaszk nedvességhiányos bőrre. Intenzív hidratáló, regeneráló, bőrvédő és hűsítő hatású kozmetikum, amely könnyű textúrájának és állagának köszönhetően, valamint rendszeres használat mellett hatékonyan kompenzálja a száraz bőr hiányosságait. Az eredmény kipihent és friss bőr lesz.

Tulajdonságok:
Intenzíven hidratálja, regenerálja, hűsíti és védi a bőrt. Vegán, paraben-mentes, EO/PEG-mentes termék.

Felhasználás:
Hetente 1 - 2 alkalommal alapos arctisztítás után használja. A bőrre való felkenés után körülbelül 15 percig hagyja hatni, majd gyengéden távolítsa el a maradékokat.

Isabelle Lancray VITAMINA Cocktail Cream - multivitamin krém
Felhasználás:
Használata javasolt az arcon és a nyakon minden reggel, enyhe masszázs formájában, míg teljesen fel nem szívódik. Alkalmas 24 órás krémként is.

Hatóanyagok:
Növényi alapú A- és E-vitaminkomplex, búzacsíra olaj, UV-filter rendszer, allantoin, hyaluronsav.

Tulajdonságok:
Ez a krém speciális vitaminkoktéllal dúsított készítmény, amely E-, F- és A-vitamint tartalmaz (az A- vitamin stabilizált), hogy aktiválja és biztosítsa a hatékonyságot. A hyaluronsav hidratálja az epidermisz felső rétegeit és elősegíti az allantoin hatékonyságát. Az UV-védelemképpen alkalmazott összetevők miatt ez a krém az E-vitaminos Retinol krémmel kombinálva kiválló nappali ápolást biztosít. Az Isabelle Lancray Vitamina multivitaminos ápolója egy igazi felüdülés a bőrnek a zord időjárásban.

VITAMINA - energia a bőrnek

A vitaminok nagy szerepet játszanak a jó közérzet és a természetes szépség kialakulásában.
A test vitalitásának és a szervezet egészségének megőrzése szempontjából nélkülözhetetlenek. Mint értékes ápolóanyagok szolgáltatják a bőr számára szükséges energiát, az idő látható nyomait hatásosan csökkentik. Felélesztik az életerőt, és frissességet adnak a bőrnek.

Az A-vitamin élénkíti a sejtmegújulást és hatékony a bőr öregedésének megelőzésében.

A C-vitamin – külsőleg alkalmazva – gyulladáscsökkentő és fényvédelmet elősegítő hatású.

Az E-vitamin hatásos védelmet biztosít a kozmetikai termékekben a káros környezeti hatások ellen, melyek a bőrt nagymértékben károsítják és idő előtti öregedéshez vezetnek.
A termékcsalád intenzív, kellemes gyümölcsös illatát a friss - mangó, kivi és egyéb déli gyümölcskivonatok adják. 

Isabelle Lancray VITAMINA  Fruity Creamy Mask - multivitamin maszk
Felhasználás:
Alkalmazd heti néhány alkalommal, este, vékony rétegben az arc és a nyak területén, vond be a kezelésbe a szemkörnyékét is. 20 perc után töröld szárazra, vagy távolítsd el a maradványokat nedves törlőkendővel, vagy fennhagyhatod az arcon egész éjszakára.

Hatóanyagok:
Kiwikivonat, citromkivonat, squalane, kender olaj.

Tulajdonságok:
A gondosan összeválogatott és különösen értékes vitalizáló és hidratáló hatóanyagoknak köszönhetően, már az első használat egy különleges élmény lesz: a kezelés eredménye azonnal látható és nagyon kellemes bőrérzéssel jár.
Ez a revitalizáló, gazdag, krémmaszk, olyan, mint a fiatalság forrása a vízhiányos bőr számára. Ennek a bőrsejtmegújító és erősítő kezelésnek a hatása segít helyreállítani az epidermisben található lipidfilmet és a bőr egészséges, normál körülményeit, melynek hatására a bőr maga is képes ellátni a létfontosságú védőfunkcióit. A bőrt energizáló zsírban oldódó vitaminok keveréke és a telítetlen zsírsavak serkentik a sejtanyagcserét, tisztítják és frissítik az arcbőrt, és visszaállítják a bőr természetes egyensúlyát. 

Tipp: Hagyd fent egész éjszakára a maximális hatás érdekében.

Isabelle Lancray VITAMINA Fruity Creamy Gel - multivitaminos krémgél
Felhasználás:
Használd reggel és este a megtisztított arcon, mindennapos arcápolásodba beépítve.

Hatóanyagok:
A-, E- és F vitamin, kiwi és acerola kivonat, mandarin olaj

Tulajdonságok:
Friss krém gél vitaminokkal, és gyümölcskivonatokkal. Csökkenti a bőr nedvességvesztését (TEWL) és táplálja az igényes arcbőrt. Nyáron kiváló arcápoló.

A legjobb választás, ha a nyári hőségben frissítő ápolásra vágyunk.

Írd meg véleményed

Isabelle Lancray hidratáló teszter csomag

Isabelle Lancray hidratáló teszter csomag

A csomagban található stresszoldó gélkrém, 24 órás bőrvédő hyaluronsavval, továbbá kétféle multivitaminos krém és maszk a termékek kimondottan a normál és vízhiányos bőrök kezelésére lettek kifejlesztve. Próbáld ki, és dönts el néhány napos használat után, hogy melyiket szereti legjobban a bőröd. Egy próba többet ér ezer szónál.

Kapcsolódó termékek: