Teszter csomag Anti-Age ápolás

1-TESZTERAA

A csomagban található botox hatású kétféle krém és maszk. Továbbá multivitaminos krémgél és maszk, éjszakai krém és regeneráló Q10 krém, kimondottan az idősödő, vízhiányos bőrök kezelésére lettek kifejlesztve. Próbáld ki, és dönts el néhány napos használat után, hogy melyiket szereti legjobban a bőröd. Egy próba többet ér ezer szónál.

5 180 Ft‎

-640 Ft‎

5 820 Ft‎

Több információ

ANTI-AGE ÁPOLÓ TESZTER CSOMAG 
7 DARABOS


A csomag tartalma:
8.51135 Isabelle Lancray VITAMINA Fruity Creamy Gel - multivitaminos krémgél
8.51125 Isabelle Lancray VITAMINA Velvety Cream with Vitamins - bársonyos krém
91130 XCELENT Cream Timeless Age Q10 – regeneráló Q10 krém
8.52500 Isabelle Lancray BEAULIFT Day Cream - botox hatású nappali krém
8.52505 Isabelle Lancray BEAULIFT Night Cream - botox hatású éjszakai krém
8.52530 Isabelle Lancray BEAULIFT Mask - botox hatású maszk
8.51130 Isabelle Lancray VITAMINA  Fruity Creamy Mask - multivitamin maszk

Isabelle Lancray VITAMINA Fruity Creamy Gel - multivitaminos krémgél
Felhasználás:
Használd reggel és este a megtisztított arcon, mindennapos arcápolásodba beépítve.

Hatóanyagok:
A-, E- és F vitamin, kiwi és acerola kivonat, mandarin olaj
 
Tulajdonságok:
Friss krém gél vitaminokkal, és gyümölcskivonatokkal. Csökkenti a bőr nedvességvesztését (TEWL) és táplálja az igényes arcbőrt. Nyáron kiváló arcápoló.

VITAMINA - energia a bőrnek
 
A vitaminok nagy szerepet játszanak a jó közérzet és a természetes szépség kialakulásában. Mint értékes ápolóanyagok szolgáltatják a bőr számára szükséges energiát, az idő látható nyomait hatásosan csökkentik. Felélesztik az életerőt, és frissességet adnak a bőrnek. 
 
Az A-vitamin élénkíti a sejtmegújulást és hatékony a bőr öregedésének megelőzésében.

C-vitamin – külsőleg alkalmazva – gyulladáscsökkentő és fényvédelmet elősegítő hatású.

Az E-vitamin hatásos védelmet biztosít a kozmetikai termékekben a káros környezeti hatások ellen, melyek a bőrt nagymértékben károsítják és idő előtti öregedéshez vezetnek.


A termékcsalád intenzív, kellemes gyümölcsös illatát a friss - mangó, kivi és egyéb déli gyümölcskivonatok adják. 


Isabelle Lancray VITAMINA Velvety Cream with Vitamins - bársonyos krém

Felhasználás:
A szélsőségesen száraz bőrökre 24 órás krémként. Éjszakai ápolóként. Hideg időben védőkrémként.

Hatóanyagok:
Zsíroldékony A, E, F vitaminok, squalane, acerola kivonat, narancs kivonat, tengeri ezüsttövis, valamint válogatott természetes olajok és zsírok, különböző szénhidrátok.

Tulajdonságok:
Hidratál, finomítja és simítja a bőrt, javítja a rugalmasságát.
Vitaminbombaként hat a száraz, érdes és lipidszegény bőrökre. Kiváló növényi alapanyagai táplálják, hidratálják, simítják és lágyítják a bőrt. A benne található acerolából és narancsból kivont C-vitamin és ásványi anyagok javítják a bőrkondíciót. A tokoferol és a tengeri ezüsttövis bogyó olaja szabadgyökfogó és antioxidáns hatású, valamint megelőzi a bőr idő előtti öregedését. Gazdag hidratáló és regeneráló krém.

XCELENT Cream Timeless Age Q10 – regeneráló Q10 krém
Az XCELENT Cream Timeless Age Q10 termék megalkotásakor a világon először használták a NLC technológiát arra, hogy lipofil hatóanyagokat parányi Q10 nano-gyöngyökbe (Nanopearls) zárva jutassák a bőrbe. Ez a technológia biztosítja a magas Q10 koncentrációt, valamint, hogy a hatóanyagok gyorsan és könnyedén jussanak a bőr mélyebb rétegeibe.  
A hatóanyagok a bőrben aktiválódva fejtik ki energizáló és antioxidáns hatásukat, amellyel az idő előtti öregedés jeleit nagymértékben képesek csökkenteni. Szintetikus és növényi polipeptidek regenerálják és újrastrukturálják a kötőszöveteket, a hibiszkusz és a gyömbér kivonat pedig segít a kollagén és elasztin-lebontó enzimek termelődésének redukálásban.
A NLC technológiának, valamint a növényi (és nem etoxil) alapú emulgeálószerek hidratáló hatásának köszönhetően válik ez a termék univerzálissá. Gazdag, újrastrukturáló és öregedés-gátló ápolókrém, tiszta növényi bázissal a leginkább igényes bőrök számára. Kiváló választás érett igényes bőrre, mely ráadásul nem hagy fényes vagy zsíros foltot a bőrön.
 
Hatóanyagok: 
Q10-zel töltött NLC (nanokapszula), gyömbér kivonat, hibiszkusz kivonat
 
Tulajdonságok: 
Energetizáló, antioxidáns, regeneráló, restrukturáló és védő hatású ápoló.
 
Felhasználás: 
Nappali krémként, vagy 24 órás krémként egyaránt tökéletesen használható. 
Nagyon hatékony revitalizáló és regeneráló krém. Tökéletes öregedés-gátló anti-age kezelés. Használja reggel vagy este a megtisztított arcon és nyakon.
 
Isabelle Lancray BEAULIFT Day Cream - botox hatású nappali krém
Felhasználás:
Tisztítás után lokálisan vigyük fel a ráncos területekre. Használhatjuk az éjszakai, vagy a nappali krém alá a fokozottabb hatás elérése végett.
 
Hatóanyagok:
Beaulift-Soft-peptid, diókivonat, köleskivonat, gubacsból kivont cserzőanyag, magyalkivonat, ursolsav, rizsprotein.
 
Tulajdonságok:
Anti-age-hatás, feszesítő, restrukturáló, simító, véd a káros környezeti hatások ellen.

BEAULIFT - az idő látható jelei ellen

A BEAULIFT a fiatalság forrása bőröd számára – tű, kockázat és mellékhatások nélkül.

A ránctalanító hatást az argirelin, a botulin toxin nem mérgező alternatívája biztosítja a készítményekben, mely visszafordítható módon gátolja a mimikai izmok összehúzódását, így megelőzi a mimikai ráncok képződését, miközben egyéb ápoló hatóanyagai feltöltik a meglévő ráncokat.

Isabelle Lancray BEAULIFT Night Cream - botox hatású éjszakai krém
Felhasználás:
Tisztítás után vigyük fel a bőrre, és lágyan masszírozzuk be. A szem környékét hagyjuk szabadon!

Hatóanyagok:
Anti-age-hatás, simító, restrukturáló, véd a káros környezeti hatások ellen, intenzív nedvességpótló.

Tulajdonságok:
Látható ránccsökkentő, anti-age, simító, restrukturáló, feszesítő hatás.

Isabelle Lancray BEAULIFT Mask - botox hatású maszk
Felhasználás:
Használja hetente 1-2 alkalommal az arcon, nyakon és dekoltázson. Hagyja hatni 15 percig. Öblítse le bő vízzel vagy törölje le egy száraz zsebkendővel, esetleg hagyja magán egész éjszakára miután alaposan bemasszírozta a bőrbe.

Hatóanyagok:
Szkvalán, sárgabarack kernel olaj, she vaj, hyaluron-filling-spheres, biotechnológiai izomlazító, silanole, orvosi ziliz kivonat, növényi olajok.

Tulajdonságok:
Ránctalanít, javítja, újraaépíti a bőrt, és tartósan feltölti a ráncokat. A Lecitin és a szkvalán nagyon hasonló a bőr lipid membrán rétegéhez (Derma membrán szerkezet), ezáltal képes helyreállítani a sérült bőrterületeket és csökkenti a transzepidermális vízveszteséget (TEWL).


Isabelle Lancray VITAMINA  Fruity Creamy Mask - multivitamin maszk

Felhasználás:
Alkalmazd heti néhány alkalommal, este, vékony rétegben az arc és a nyak területén, vond be a kezelésbe a szemkörnyékét is. 20 perc után töröld szárazra, vagy távolítsd el a maradványokat nedves törlőkendővel, vagy fennhagyhatod az arcon egész éjszakára.
 
Hatóanyagok:
Kiwikivonat, citromkivonat, squalane, kender olaj.  
 
Tulajdonságok:
A kezelés eredménye azonnal látható és nagyon kellemes bőrérzéssel jár.
Ez a revitalizáló, gazdag, krémmaszk, olyan, mint a fiatalság forrása a vízhiányos bőr számára. Ennek a bőrsejtmegújító és erősítő kezelésnek a hatása segít helyreállítani az epidermisben található lipidfilmet és a bőr egészséges, normál körülményeit, melynek hatására a bőr maga is képes ellátni a létfontosságú védőfunkcióit. A kivonatok a szicíliai citromból és a kiwiből, melyek magas C-vitamin és ásványianyag tartalommal rendelkeznek, valamint a bőrt energizáló zsírban oldódó vitaminok keveréke és a telítetlen zsírsavak serkentik a sejtanyagcserét, tisztítják és frissítik az arcbőrt, és visszaállítják a bőr természetes egyensúlyát. A kiwiben található sejtek természetes, megbízható és nagyon hatékony tárolói a biológiailag aktív C-vitaminnak.

Tipp: Hagyd fent egész éjszakára a maximális hatás érdekében.

Írd meg véleményed

Teszter csomag Anti-Age ápolás

Teszter csomag Anti-Age ápolás

A csomagban található botox hatású kétféle krém és maszk. Továbbá multivitaminos krémgél és maszk, éjszakai krém és regeneráló Q10 krém, kimondottan az idősödő, vízhiányos bőrök kezelésére lettek kifejlesztve. Próbáld ki, és dönts el néhány napos használat után, hogy melyiket szereti legjobban a bőröd. Egy próba többet ér ezer szónál.

Kapcsolódó termékek: