Új termékek

oldalanként

A csomagban található botox hatású kétféle krém és maszk. Továbbá multivitaminos krém és maszk, éjszakai krém és regeneráló Q10 krém, kimondottan az idősödő, vízhiányos bőrök kezelésére lettek kifejlesztve. Próbáld ki, és dönts el néhány napos használat után, hogy melyiket szereti legjobban a bőröd. Egy próba többet ér ezer szónál.

3 000 Ft‎ 3 640 Ft‎
0 Vélemények

A csomagban található stresszoldó gélkrém, 24 órás bőrvédő hyaluronsavval, továbbá kétféle multivitaminos krém és maszk a termékek kimondottan a normál és vízhiányos bőrök kezelésére lettek kifejlesztve. Próbáld ki, és dönts el néhány napos használat után, hogy melyiket szereti legjobban a bőröd. Egy próba többet ér ezer szónál.

3 200 Ft‎ 3 920 Ft‎
0 Vélemények

A csomagban található hidratáló nappali krém és krémgél, továbbá fényvédős immunstimuláló krém és bio gyógynövényes nappali krém.A csomagban található még kétféle maszk, a termékek kimondottan a normál és vízhiányos bőrök kezelésére lettek kifejlesztve. Próbáld ki, és dönts el néhány napos használat után, hogy melyiket szereti legjobban a bőröd. Egy próba többet ér ezer szónál.

3 500 Ft‎ 4 950 Ft‎
0 Vélemények

A csomagban található regeneráló- és restrukturáló  krém, valamint kétfajta maszk, amely kimondottan a száraz bőrök kezelésére lett kifejlesztve. Próbáld ki, és dönts el néhány napos használat után, hogy melyiket szereti legjobban a bőröd. Egy próba többet ér ezer szónál.

2 000 Ft‎ 2 520 Ft‎
0 Vélemények

A csomagban található méregtelenítő krémmaszk és 24 órás méregtelenítő krém fényvédővel, amely az érett problémás bőrök kezelésére lett kifejlesztve. Próbáld ki, és dönts el néhány napos használat után, hogy melyiket szereti legjobban a bőröd. Egy próba többet ér ezer szónál.

1 100 Ft‎ 1 400 Ft‎
0 Vélemények

A csomagban található krémmaszk, éjszakai és nappali krém extra érzékeny bőrre,  és antibakteriális hidratáló krémgél, amely kimondottan az érzékeny bőrök kezelésére lett kifejlesztve. Próbáld ki, és dönts el néhány napos használat után, hogy melyiket szereti legjobban a bőröd. Egy próba többet ér ezer szónál.

2 200 Ft‎ 2 800 Ft‎
0 Vélemények

A csomagban található hidratáló krém, mattító liposzómás gél, BB krém problémás bőrre és egy nyugtató maszk, amely kimondottan a tini problémás bőrök kezelésére lett kifejlesztve. Próbáld ki, és dönts el néhány napos használat után, hogy melyiket szereti legjobban a bőröd. Egy próba többet ér ezer szónál.

1 700 Ft‎ 2 120 Ft‎
0 Vélemények

A csomagban található kétféle nappali krém és egy maszk, amely kimondottan a rozáceás bőrök kezelésére lett kifejlesztve. Próbáld ki, és dönts el néhány napos használat után, hogy melyiket szereti legjobban a bőröd. Egy próba többet ér ezer szónál.

1 700 Ft‎ 2 100 Ft‎
0 Vélemények

Intenzív hidratáló ápolókrém, egzotikus növényvilágból nyert kivonatokat és értékes olajokat nanokapszulába zárva juttatja a bőrbe. A bőr saját védekező ereje fokozódik, az érzékenysége csökken. 2017-es Kozmetikai Oscar-díjas termék. Oscar-díjas technológia segítségével kapszulába zárt fényvédőnek és szennyezések elleni védőpajzsnak köszönhetően intenzíven hidratálja, regenerálja a bőrt.

27 095 Ft‎ 35 700 Ft‎ 24%
0 Vélemények

A férfi bőr speciális igényeihez kifejlesztett arcápoló zselé.Az anti-age hatóanyag komplex ápolja a bőrt, védelmet biztosít a külső stressz faktorok ellen. Borotválkozás után hűsít és megvédi a bőrt a gyulladástól.24 órás hidratáló krém természetes fényvédővel az igénybevett bőrre. Természetes összetevőkből készült speciális méregtelenítő hatóanyag koktél.

21 765 Ft‎ 27 170 Ft‎ 19%
0 Vélemények

A 24 órás krém hyaluronsavval és szennyezések elleni védőpajzzsal az egészséges bőrért.  Hidratálja a bőrt, normalizálja a nedvesség tartalmát, valamint védi a káros külső környezeti hatásoktól. Speciális multivitaminkrém E, F és A-vitaminnal, hyaluronsavval és allantoinnal. Az UV védelem miatt nappali krémként ideális.

23 430 Ft‎ 30 220 Ft‎ 22%
0 Vélemények

Innovatív regeneráló krémhab UV védelemmel, mely tökéletes ápolást biztosít a bőrnek. Használata csökkenti az idő látható jeleit a bőrön, magas antioxidáns tartalma pedig biztosítja a feszesítő, ránctalanító hatást.A férfi bőr speciális igényeihez kifejlesztett, magas koncentrációjú anti-age szérum azonnali hatással. Anti-age komplex ápolja és javítja bőrt, véd az idő előtti öregedéstől.

26 950 Ft‎ 35 270 Ft‎ 23%
0 Vélemények
Mutat 1 - 12 / 14