Isabelle Lancray BEAULIFT Eye Serum - botox hatású szérum szemre 20 ml

1-1.12555

Hármas hatású feszesítő és regeneráló szérum szemre. Fő hatóanyaga az argirelin, mely átmenetileg gátolja a mimikai izmok összehúzódását. A bio-intelligens hatóanyagok és értékes növényi kivonatok táplálják az érzékeny szemkörnyéket, kisimítják a ráncokat, és láthatóan csökkentik a sötét karikákat és a szem alatti duzzanatot. Alkalmazd a szemápoló krém alatt minden nap a szemkörnyékén.

24 920 Ft‎

Több információ

Isabelle Lancray logó

BEAULIFT
Beaulift Eye Serum - botox hatású szérum szemre
20 ml

 

Felhasználás:
Alkalmazd a megtisztíttott szem környékén, gyengéden bemaszírozva. Használata reggel és este is ajánlott az otthoni ápolásban.

Hatóanyagok:
Bioitelligens tetrapeptide a szem alatti duzzanatok és sötét karikát csökkentésére, növényi alapú quercetin, squalane, gyulladáscsökkentő és nyugtató hatású növényi kivonatok.

Összetevők:
Aqua, Cannabis Sativa Seed Oil, Octyldodecanol, Glycerin, Dimethicone, Caprylic/Capric Triglyceride, Cetearyl Alcohol, Butylene Glycol, Pentylene Glycol, Squalane, Arachidyl Alcohol, Cyclopentasiloxane, C14-22 Alcohol, Behenyl Alcohol, Galactoarabinan, Acetyl Tetrapeptide-5, Salix Alba Bark Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Citrus Grandis Fruit Extract, Chamomilla Recutita Extract, Thujopsis Dolabrata Branch Extract, Propolis Extract, Quercetin Caprylate, Magnolia Biondii Bark Extract, Helianthus Annuus Seed Oil, Tocopherol, C12-20 Alkylglycoside, Inulin Lauryl Carbamate, Arachidyl Glucoside, Xanthan Gum, C18-C22 Hydroxyalkyl Hydroxypropyl Guar, Silica Dimethyl Silylate, Glyceryl Oleate, Dimethicone Crosspolymer, Alcohol, Parfum
 
Tulajdonságok:
Ez a tisztán növényi alapú speciális készítmény igazi alternatívája a plasztikai sebészeti beavatkozásoknak a szem alatti duzzanatok és sötét karikák korrekciójában. A benne található biointelligens peptide innovációs díjat kapott 2005-ben. Kiváló bőrkompatibilitása egyrészről alacsony tartósítószer tartalmának, más részről a benne található gyulladáscsökkentő hatású növényi kivonatoknak köszönhető. Az értékes növényi olajokból, sqalanból és cukor emulgeálókból készült biomimetikus szerkezetű krémes alap biztosítja az érzékeny, kényes szemkörnyék optimális ápolását.
A szérum hatását egy 17 személyen végzett 15 napig tartó klinikai tanulmány igazolta. A szem alatti duzzanatok már ez alatt a rövid idő alatt több mint 60%-al csökkentek, a sötét karikák jelentős mértékben, láthatóan javultak 28 napon belül.

Beaulift termékek


BEAULIFT - az idő látható jelei ellen

Mennyire volt az életed mozgalmas eddig? Tudtad, hogy minden érzelmi megnyilvánulásunk bizonyítottan hozzájárul a ráncok kialakulásához? Az arc visszatükrözi az újra és újra átélt érzelmi pillanatokat, és az élénk arcjáték bevésődik a bőrbe. Arcizmaink naponta legalább 15.000-szer húzódnak össze és ernyednek el. De ki gondol a nevetésnél, a fájdalomnál vagy a bánatnál a ráncképződésre?

A legújabb kutatásoknak köszönhetően eredményesen harcolhatunk a ráncok ellen és így látható következmények és sebészeti beavatkozás nélkül nevethetünk, szomorkodhatunk és élvezhetjük az életet.

Isabelle Lancray Beaulift modell

Az Isabelle Lancray kutatócsoportjának sikerült egy csúcsteljesítményű szériát létrehozni, melynek azonnali hatása lélegzetelállító. BEAULIFT egy új, második generációs termék, mely megelőző és helyreállító hatással bír. A BEAULIFT a fiatalság forrása bőröd számára – tű, kockázat és mellékhatások nélkül.
A ránctalanító hatást az argirelin, a botulin toxin nem mérgező alternatívája biztosítja a készítményekben, mely visszafordítható módon gátolja a mimikai izmok összehúzódását, így megelőzi a mimikai ráncok képződését, miközben egyéb ápoló hatóanyagai feltöltik a meglévő ráncokat.

Isabelle Lancray Beaulift modell 1   Isabelle Lacray modell 2   Isabelle Lacray modell 3   Isabelle Lacray modell 4

 

Hatóanyagok
  
BEAULIFT SOFT PEPTIDE (Argireline®)
Ez a high-tech vezetőanyag fő összetevője a termékeknek, egy veszélytelen hexapeptid, az ismert botulintoxin teljesen ártalmatlan alternatívája, mely az anti-age ápoló kozmetikában használatos. Használatával látható ránccsökkenés érhető el. Alkalmazásával a mimikai mozdulatok előidézte izom-összehúzódások ideiglenesen megszüntethetők – egy reakció, mely egyénileg irányítható és bármikor megfordítható.
 
GATULINE AGE DEFENSE®
Dióból készült hatóanyag kivonat az alapja a kémiai összetétenlek, a modern anti-age termékek multifunkcionális nyersanyaga. A bioaktivitás intenzív stimulációját biztosítja, a bőr  restrukturációjához szükséges. A természetes testazonos kollagénszintézis felélénkül, az egészséges és védett bőrvastagság újjáépítése felgyorsul, és így célzottan az öregedési folyamat ellen hat.
 
LIFTONINE®
Növényi eredetű és ásványi anyagokból álló biohatóanyag-kombináció, mely azonnali feszességet és simaságot kölcsönöz a bőrnek a bőr felszínét finomítva. A gránátalma magjából kivont Tanine kimutathatóan csökkenti a ráncokat, a köleskivonat gondoskodik a bőr számára szükséges tápanyagról, így egészséges külsőt kölcsönöz a bőrnek.
 
VITADERM®
Ez a hatóanyagkoktél - magyalkivonat, ursolic-sav és rizsproteinek keveréke – csodát tesz a bőrrel. Egy láthatatlan filmet képezve a bőrön véd a káros környezeti hatások ellen. A növényi összetevők élénkítik a kollagénszintézist, feltöltik a ráncokat, puhává és bársonyossá varázsolják a bőrt.
 
MARINE FILLING SPHERES®
Tengeri eredetű mikro-kollagénnel és glycosaminoglycan-al (GAGs) töltött apró golyócskák, melyek az élő sejtekig jutnak el, ahol megkötik a szabad vizet, melynek hatására méretük az eredeti tízszeresére nő. Megszűnik a bőr vízvesztése, a bőr puhává és bársonyossá válik és a finom ráncok azonnal kiegyenlítődnek. A kiváló vízmegkötő képességnek köszönhetően hosszantartó hidratáló hatással bírnak.
 
HYALURONIC FILLING SPHERES®
Biotechnológiai úton előállított mikronizált hyaluronsavval töltött golyó. Hasonlóan a Marine Filling Sphere-hez az epidermisbe történő penetráció után megköti a szabad vizet, ezáltal védi az epidermist a további vízvesztéstől, a finom vonalak és ráncok láthatóan és érezhetőn csökkenek. Hosszantartó hidralátó hatása van kiváló vízmegkötő képességének köszönhetően.
 
MARSHMALLOW ECO®
Ez a fehérmályvából kivont hatóanyag bizonyíthatóan meggátolja a hyaluronidáz aktivitását. A Marshmallow Eco a hyaluronos töltetű gömböcskék (Hyaluronic Filling Spheres) hatását megnöveli. Ezenkívül a mátrixállomány és a hyaluronsav lebomlását lassítja, így erősíti a kötőszövetet.
 
LEUPHASYL®
Bizonyos értelemben ez a peptid kiegészítője a már ismert Argireline-nek és ahhoz hasonlóan, az izomkontrakció reverzibilis gátlását célozza meg. Eltérően az Argireline-től, a Leuphasyl nem versenyképes a transzmitter vezikulumok (szállító hólyagok) sejtmembránnal való kapcsolódásának gátlásában, azonban blokkolja az enkefalin receptorokat az idegsejtekben úgy, hogy az enkefalinhoz hasonlóan hozzájuk kapcsolódik. Következésképpen a membránfúzióban résztvevő CO-faktorok számára szükséges Ca 2+ ionok nem szabadulnak fel, így a membránfúzió gátlódik, valamint a másodlagos mechanizmus révén az izomösszehúzódás nem valósul meg. Az Argireline és a Leuphasyl visszafordítható hatású peptidek. A haladó technika fejlesztésének a példái és a testünkben zajló biológiai folyamatok megértésében való elmélyedésnek az eredményei.
 
DMS®
A DMS védi a bőrmembrán szerkezetet és egyáltalán nem olyan, mint egy hagyományos emulzió. A DMS a bőrben található zsíranyagokkal (triglicerid, sqalan, ceramid, foszfolipid, phytoszterol) szinte azonos összetevőkből áll, és egy speciális mérnöki eljárás révén faggyúszerű lamellás szerkezetbe rendezett. Mint a habarcs a falban, a DMS lerakódik a corneocyták köré hasonlóan a faggyúhoz. A sérült területeket a DMS kijavítja, így csökkenti és normalizálja a bőr vízvesztését, valamint segíti az aktív hatóanyagok felszívódását.

Isabelle Lancray Beaulift modell

 
2020-06-14

Nagyon szeretem.

 
2020-06-08

Másodjára rendeltem meg, nagyon szeretem. 50 éves vagyok, tehát már van mit eltüntetni.. :) elégedett vagyok, a fürdőszobám alapdarabja :)

Írd meg véleményed

Írd meg véleményed

Isabelle Lancray BEAULIFT Eye Serum - botox hatású szérum szemre 20 ml

Isabelle Lancray BEAULIFT Eye Serum - botox hatású szérum szemre 20 ml

Hármas hatású feszesítő és regeneráló szérum szemre. Fő hatóanyaga az argirelin, mely átmenetileg gátolja a mimikai izmok összehúzódását. A bio-intelligens hatóanyagok és értékes növényi kivonatok táplálják az érzékeny szemkörnyéket, kisimítják a ráncokat, és láthatóan csökkentik a sötét karikákat és a szem alatti duzzanatot. Alkalmazd a szemápoló krém alatt minden nap a szemkörnyékén.