Általános szerződési feltételek

 

Megrendelési és vásárlási feltételek

30 000 Ft felett ingyenes szállítás

Webáruházon keresztül:

Rendelj kényelmesen, gyorsan és egyszerűen, akár regisztráció nélkül, vendégként vagy regisztrálj pillanatok alatt alapadataid kitöltésével! A regisztráció által rendszerünk eltárolja a bevitt adatokat, így később elég csak bejelentkezned megrendeléskor. Kérjük, ügyelj adataid pontos megadására! Adataid bizalmas kezeléséről szóló nyilatkozatunkat lejjebb találod!

 

Telefonon:

Rendelj akár telefonon nyitvatartási időben segítőkész munkatársainktól!

Nyitvatartás: hétköznapokon 09:00-17:00

Érdeklődj bátran ügyfélszolgálatunkon a lenti elérhetőségek egyikén, vagy küldd el kérdésed e-mailben a baalbek01@gmail.com címre!
36-1/266-1856; 36-30/566-0806


 

Ha bizonytalan vagy a választásban:
Keresd az ország bármely pontjáról kozmetikusainkat, hogy személyre szabott tanácsaikkal könnyíthessék meg választásodat!
Online tanácsadás itt >>>

 

Fizetési lehetőségek:

 

Utánvétel:

Csomagodat szerződött partnerünk, a GLS futárszolgálat viszi házhoz.

Átvételnél készpénzben, vagy kártyával fizetheted ki megrendelésed értékét a futárnak. A házhozszállítás az ország egész területén 2.200 Ft, 30 000 Ft feletti megrendelés esetén díjtalan! Szállítási költségeink belföldi címekre érvényesek! Külföldről a megrendeléseket telefonon, vagy e-mailben történt egyeztetés alapján vállaljuk!

 

Személyes átvétel:

Hétfőtől - péntekig: 09:00 – 17:00 óra között, a belváros szívében található referenciaszalonunkban, a Baalbek Stúdióban lehetséges.

Címünk: 1051 Budapest, Arany János u. 9. félemelet (csengő: 65)

Szállítási intervallum:

A rendelések feldolgozása munkanapokon, nyitvatartási időben történik, amelyről minden esetben küldünk egy visszaigazolást. Rendelésed maximum 2-3 munkanapon belül feldolgozásra kerül!  A kiszállítás időpontjáról a GLS futárszolgálat küld értesítőt e-mail-en.

 

Csomagolás:

Csomagod légpárnás , vagy kartondobozban küldjük el a sérülésmentes kiszállítás érdekében! Kérjük, hogy az átvett csomagot minden esetben ellenőrizd! Sérült csomag esetén a futárszolgálat munkatársával azonnal vetess fel jegyzőkönyvet és jelezd vevőszolgálatunkon is! Amennyiben megrendelésed eltér a kiszállított termékektől mihamarabb, de maximum 2 naptári napon belül jelezd vevőszolgálatunk felé, hogy korrigálni tudjuk!

 

Adatkezelési és Adatvédelmi nyilatkozatunk a következő linken érhető el:
 https://www.profikozmetikumok.hu/content/19-adatvedelmi-nyil 

Elállás: Elállás joga a 17/1999 Kormány rendelet alapján. 

A fogyasztó elállhat a vásárlástól az áru kézhezvételétől számítva nyolc munkanapon belül, írásban.  Az elállási határidő a termék átvételekor kezdődik. Elállás esetén a szolgáltató legkésőbb 30 napon belül fizeti vissza a fogyasztó által kifizetett összeget.

A Vevő viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket (oda és visszaszállítás költsége) beleértve a 20.000 Ft feletti (szállítási díjkedvezményes) rendeléseket is. Az elállási jog a kozmetikumokra nem vonatkozik!

A Baalbek Stúdió kizárólag sérülésmentes, hiánytalan csomagolású termék visszaszolgáltatása esetén köteles a teljes vételárat a vásárló részére megtéríteni. A csomagolás sérüléséből adódó költségek a Vevőt terhelik. 

A termékek visszaszállítását csak az általunk megnevezett futárszolgálatokkal fogadjuk el, mert ők sérülésmentesen tudják visszajuttatni termékeinket! 

Cégünk az árváltoztatás jogát fenntartja, valamint rajtunk kívülálló hibákért - legyen az képi, szöveges vagy technikai - felelősséget nem vállal! 

Jogorvoslat:

1. A felhasználó tiltakozhat személyes adatának kezelése ellen, ha….

a. a személyes adatok kezelése vagy továbbítása kizárólag az Szolgáltatóra vonatkozó jogi kötelezettség teljesítéséhez, vagy az Szolgáltató, adatátvevő vagy harmadik személy jogos érdekének érvényesítéséhez szükséges, kivéve, ha az adatkezelést törvény rendelte el

b. a személyes adat felhasználása vagy továbbítása közvetlen üzletszerzés, közvélemény-kutatás vagy tudományos kutatás céljára történik

c. törvényben meghatározott egyéb esetben

2. Szolgáltató a tiltakozást a kérelem benyújtásától számított legrövidebb időn belül, de legfeljebb 15 nap alatt megvizsgálja, annak megalapozottsága kérdésében döntést hoz, és döntéséről a kérelmezőt írásban tájékoztatja. Ha az Szolgáltató az érintett tiltakozásának megalapozottságát megállapítja, az adatkezelést - beleértve a további adatfelvételt és adattovábbítást is - megszünteti, és az adatokat zárolja, valamint a tiltakozásról, továbbá az annak alapján tett intézkedésekről értesíti mindazokat, akik részére a tiltakozással érintett személyes adatot korábban továbbította, és akik kötelesek intézkedni a tiltakozási jog érvényesítése érdekében.

3. Amennyiben a Felhasználó Szolgáltatónak a meghozott döntésével nem ért egyet, az ellen - annak közlésétől számított 30 napon belül - bírósághoz fordulhat. A bíróság soron kívül jár el.

4. Az adatkezelő esetleges jogsértése ellen panasszal a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál lehet élni:

Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság

1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/C.

Levelezési cím: 1530 Budapest, Postafiók: 5.

Telefon: +36 -1-391-1400

Fax: +36-1-391-1410

E-mail: ugyfelszolgalat@naih.hu

 

 

Jogi Nyilatkozat:

Felmerülő hibák

A Profikozmetikumok.hu áruházban való vásárlás feltételezi a vásárló részéről az Internet lehetőségeinek és korlátainak ismeretét és elfogadását, különös tekintettel a technikai teljesítményekre és a felmerülő hibákra.

Felelősség

A Profikozmetikumok.hu semmilyen módon nem felelős az alább felsorolt pontokban foglaltak miatt, bármilyen okból is következett be:

  • Az Interneten küldött és / vagy fogadott bármilyen adat
  • Bármilyen működési hiba az internetes hálózatban, ami megakadályozza a Profikozmetikumok.hu áruház akadálytalan működését és a vásárlást
  • Bármilyen meghibásodás, bármely vételi eszközben a kommunikációs vonalakon
  • Bármely levél - függetlenül attól, hogy papír, vagy elektronikus formában érkezett - bármilyen adat elvesztése
  • Bármely szoftver nem megfelelő működése
  • Bármilyen programhiba, abnormális esemény vagy technikai hiba következményei

Okozott károk

A Profikozmetikumok.hu nem felelős semmilyen alapon, semmilyen kárért, ami a Profikozmetikumok.hu áruházhoz való csatlakozás miatt következett be függetlenül attól, hogy direkt, vagy indirekt módon történt.

Adatvédelem

A résztvevő felelőssége felmérni, hogy hogyan védheti meg a számítógépén tárolt adatait a behatolóktól.

Kapcsolódás a webáruházhoz

Egyedül a vásárló felelős a Profikozmetikumok.hu áruházhoz való kapcsolódásáért és a Profikozmetikumok.hu áruházban való vásárlásért.

Felelősségre vonhatóság

A Profikozmetikumok.hu nem vonható felelősségre semmilyen esetben vis maior esetén vagy bármilyen eseménnyel kapcsolatosan, ami nem az irányítása alatt áll.

Ár és határidő változtatás joga

A Profikozmetikumok.hu szabadon megváltoztathat bármilyen árat, határidőt. A változás a Profikozmetikumok.hu áruházban történt megjelenítés időpontjától lép életbe.

Módosítások

Bármely módosítás abban az időpontban lép életbe, amikor online megtalálható a Profikozmetikumok.hu áruházban. Bármely résztvevő, aki nem ért egyet a szabályok módosításával, felhagyhat a vásárlással.

Csalás

A Profikozmetikumok.hu szabadon beperelhet bármely személyt, aki csalást követ el vagy annak elkövetésével próbálkozik. A Profikozmetikumok.hu nem vonható felelősségre semmilyen harmadik személy által, valamely résztvevő rovására történt csalás miatt.

Szabályok megsértése

Abban az esetben, ha a résztvevő bármilyen formában megsérti a szabályokat, a Profikozmetikumok.hu szabadon nyilváníthatja érvénytelennek regisztrációját és zárhatja ki vásárlását, mely ellen fellebbezés jogával a résztvevő semmikor nem élhet!