Pigmentfoltos bőrre

Finoman árnyalt porcelánbőr, friss, világos barna beütéssel a legkedveltebb, legirigyeltebb bőrtípus napjainkban. Sokan küzdenek azonban barnás-szürkés arcszínnel, zavaró pigmentfoltokkal az arcon, a dekoltázs területén és a kézfejen. A Whitening sorozat fő hatóanyaga az arbutin a melaninszintézist blokkolja, ezáltal időlegesen megszűnik a melanin képzés, és a bőr színe egyenletesen szép, világos lesz. 

Pigmentfoltos bőrre 

ÚJDONSÁG! Lokális pigmentfolt halványító készítmény anti-age összetevőkkel. Fizikai és kémiai fényvédelemmel, természetes antioxidánsokkal, magas E-vitamin, és stabil C-vitamin tartalommal. Filmréteget képez a bőrön, ami a kívánt területen tartja a hatóanyagokat. Ajánlott utána a fehérítő krém használata.

13 660 Ft‎
0 Vélemények

ÚJDONSÁG! Pigmentfolt halványító krém anti-age összetevőkkel. Fizikai és kémiai fényvédelemmel, természetes antioxidánsokkal, magas E-vitamin tartalommal és szkvalánnal. Naponta reggel és este felvinni a megtisztított bőrfelületre. Ajánlott előtte a fehérítő szérum használata lokálisan a pigmentfoltokra.

15 360 Ft‎
0 Vélemények

Lágy emulzió gyümölcssavval és természetes emulgeátorokkal a kíméletes tisztításért. A sminket és tisztátalanságokat gyorsan távolítja el a szem és a száj felületéről is.

7 970 Ft‎
0 Vélemények

Különösen lágy, növényi összetevőkön alapuló, 2 az 1-ben krém. Arbutint- mint depigmentáló faktort- selyemproteint és fényvédőt tartalmaz. Ideális a bőr és az öregségi foltok világosítására. Az aktív hatóanyagok védik a bőrt. Reggel és este az arctisztítás után alkalmazza. Az arcbőr kivilágosításához minimum 28 napig kell használni. Használatakor teljes fényvédőkrém használata szükséges.

12 370 Ft‎
0 Vélemények

A pigmentfoltok halványítására, és az arcszín világosítására. Helyileg vagy az egész felületen, reggel és este alkalmazza. A bőr kivilágosításához minimum 28 napig kell naponta reggel és este használni. Használatakor teljes fényvédőkrém használata szükséges.

14 790 Ft‎
0 Vélemények

AHA-savas tonik, mely kombinálja a gyümölcssavak revitalizáló és a panthenol gyulladáscsökkentő hatását. A bőrt felfrissíti és előkészíti a további hatóanyagok felvételére.

7 970 Ft‎
0 Vélemények
Mutat 1 - 6 / 6