Pigmentfoltos bőrre

Finoman árnyalt porcelánbőr, friss, világos barna beütéssel a legkedveltebb, legirigyeltebb bőrtípus napjainkban. Sokan küzdenek azonban barnás-szürkés arcszínnel, zavaró pigmentfoltokkal az arcon, a dekoltázs területén és a kézfejen. A Whitening sorozat fő hatóanyaga az arbutin a melaninszintézist blokkolja, ezáltal időlegesen megszűnik a melanin képzés, és a bőr színe egyenletesen szép, világos lesz. 

Pigmentfoltos bőrre 

ÚJDONSÁG! Lokális pigmentfolt halványító készítmény anti-age összetevőkkel. Fizikai és kémiai fényvédelemmel, természetes antioxidánsokkal, magas E-vitamin, és stabil C-vitamin tartalommal. Filmréteget képez a bőrön, ami a kívánt területen tartja a hatóanyagokat. Ajánlott utána a fehérítő krém használata.

14 460 Ft‎
0 Vélemények

ÚJDONSÁG! Pigmentfolt halványító krém anti-age összetevőkkel. Fizikai és kémiai fényvédelemmel, természetes antioxidánsokkal, magas E-vitamin tartalommal és szkvalánnal. Naponta reggel és este felvinni a megtisztított bőrfelületre. Ajánlott előtte a fehérítő szérum használata lokálisan a pigmentfoltokra.

8 110 Ft‎ 16 220 Ft‎ 50%
0 Vélemények

A fehérítő sorozattal együtt ajánlott használni. Lágy emulzió gyümölcssavval és természetes emulgeátorokkal a kíméletes tisztításért.

6 720 Ft‎ 8 400 Ft‎ 20%
0 Vélemények

AHA-savas tonik, mely kombinálja a gyümölcssavak revitalizáló és a panthenol gyulladáscsökkentő hatását. A bőrt felfrissíti és előkészíti a további hatóanyagok felvételére.

6 720 Ft‎ 8 400 Ft‎ 20%
0 Vélemények

A bőr és az öregségi foltok világosítására szolgáló, különösen lágy, növényi összetevőkön alapuló nappali krém. 

13 130 Ft‎
0 Vélemények

A pigmentfoltok halványítására, és az arcszín világosítására szolgáló szérum.  A fehérítő hatást a Smart Crystal kapszulába zárt glabridin nevű édesgyökér kivonat biztosítja.

15 340 Ft‎
0 Vélemények
Mutat 1 - 6 / 6