A termékcsalád fő hatóanyaga az argirelin, mely a botulin toxin nem mérgező alternatívája, és átmenetileg, visszafordítható módon gátolja a mimikai izmok összehúzódását. Az izomrelaxáló hatás következtében a mimikai ráncok azonnal kisimulnak, és használatával megelőzhető a mimikai ráncképződés. A krémek hatását fokozzák az arc különböző területeire – arc, szem, száj, nyak - kifejlesztett speciális szérumok hyaluronsavval és kollegénnel. Magas hatásfokú relaxáló és regeneráló hatóanyagai gondoskodnak a ráncok azonnali és hosszantartó kiegyenlítéséről, a sugárzóan fiatalos megjelenésről életkortól függetlenül.

Botox hatású kozmetikumok 

A teszter csomagban 8 db Dr. Rimpler és Isabelle Lancray ANTI-AGE minta található. A teszterek 1-8 ml kiszerelés között mozognak. Próbáld ki, és dönts el néhány napos használat után, hogy melyiket szereti legjobban a bőröd. Egy próba többet ér ezer szónál. 

3 900 Ft‎

Ellensúlyozza az idő nyomait, és kortól függetlenül fiatalos ragyogást kölcsönöz. Egy rendkívül hatékony botox hatású peptid gátolja a mimikai izmok összehúzódását, ezáltal látványosan simítja a ráncokat, és megakadályozza az újabbak kialakulását. 

25 040 Ft‎

Hármas hatású szemápoló szérum, mely láthatóan csökkenti a sötét karikákat, a szem alatti táskákat, simítja a ráncokat és megakadályozza az újabbak kialakulását. Izomlazító hatása kisimítja a ráncokat és meggátolja a mimikai ráncképződést. Hidratáló és tápláló összetevői regenerálják, feltöltik és feszesítik a bőrt.

19 930 Ft‎

Egy botox hatású speciális peptid gátolja a mimikai izmok összehúzódását ezáltal látványosan simítja a ráncokat, és megakadályozza az újabbak kialakulását. Erős antioxidáns, lassítja az öregedést, védelmet, frissességet, valamint rugalmasságot ajándékoz a bőrnek. Nappali, vagy 24 órás krémként használható.

60 000 Ft‎

Különösen gazdag, regeneráló krémmaszk lifting hatással. Elősegíti a kollagénszintézist és erősíti a bőr kötőszövetét. Egy speciális botox hatású peptid gátolja a mimikai izmok összehúzódását, ezáltal látványosan simítja a ráncokat, és megakadályozza az újabbak kialakulását. 

35 070 Ft‎

Gazdag krém, amely éjszakai, vagy 24 órás krémként használható. Egy speciális botox hatású peptid gátolja a mimikai izmok összehúzódását, ezáltal látványosan simítja a ráncokat, és megakadályozza az újabbak kialakulását. Erős antioxidáns, öregedésgátló, védelmet, frissességet, valamint rugalmasságot ajándékoz a bőrnek. 

63 120 Ft‎

Turbóápolás azonnali látványos, ugyanakkor hosszantartó eredménnyel. Hármas hatású; simítja a ráncokat, csökkenti a sötét karikákat és megszünteti a szem alatti táskákat. Ideális esemény előtti kezelés csodás eredménnyel. Az innovatív hatóanyagok a szabadalmaztatott hatóanyagszállító rendszerekkel kombinálva hosszú távon is garantálják az eredményt.

39 110 Ft‎

Tartalma: Creme Prestige-24 órás feszesítő regeneráló krém 50 ml, Masque Multi-Perfection-regeneráló lifting maszk 50 ml, Serum Expressionniste-lifting szérum 10 ml. Egy speciális botox hatású peptid gátolja a mimikai izmok összehúzódását, ezáltal simítja a ráncokat, és megakadályozza az újabbakat. Antioxidáns, öregedésgátló, regeneráló, feszesítő és védő készítmények.

64 484 Ft‎ 92 120 Ft‎ 30%
Mutat 1 - 8 / 8