Arcápolás
Termékeiben több kozmetikai Oscar-díjjal jutalmazott, forradalmian új termék található.A Dr. Rimpler és az Isabelle Lancray kozmetikumok a kutatásban és a fejlesztésben messze túlszárnyalták vetélytársaikat. Különleges és egyedülálló hatóanyagokkal minőségi márkát képviselnek a nemzetközi piacon. Termékeik minden, a kozmetológiában elért hi- tech elemet tartalmaznak, ezzel új dimenziókat nyitva a kozmetikai kezelések terén. A kozmetikumok hatékonyságának titka a gondosan összevállogatott, kiváló minőségű, tiszta hatóanyagok magas koncentrációjának, és a legkorszerűbb szállítórendszereknek köszönhető. A legmodernebb hatóanyagszállító kapszulák jelentősen nagyobb mennyiségben, és a bőr mélyebb rétegeibe juttatják el a hatóanyagokat, hogy azok ott fejthessék ki hatásukat, ahol szükség van rájuk.

Arcápolás 

Alkategóriák

Érzékeny bőrre
Az érzékeny bőr kipirosodásra és allergiás reakcióra hajlamos. Hajlamos a rozáceás bőrkép kialakulására, amelynél piros, vagy súlyosabb esetben lilás színű értágulatok láthatóak az arcon. Napsütés, hideg szél, hőmérsékletváltozás hatására érzékenyen reagál, kipirosodik, és irritálttá válik. A speciális termékek nyugtatják az irritált bőrt, megerősítik saját védekezőképességét és megerősítik a hajszálerek falát, növelik azok rugalmasságát.
Normál és vízhiányos...
Húzódó bőrérzet, púderes hámlás jellemzi. Erőtlenül reagál a környezeti hatásokra. Hamarabb kialakul a fakó szín, és hamarabb képződnek ráncok rajta, különösen a szem környékén. Ez a bőrtípus intenzív nedvességpótlásra szorul.
Érett és száraz bőrre
Ha a kevés alvás és a sok stressz, vagy az idő első jelei nyomot hagynak arcodon, bőrödnek sok életenergiára van szüksége, kiadós kényeztetésre vágyik. A fiatalos kisugárzás megőrzéséhez bőrödnek a nedvesség és a zsír pótlására, valamint aktív hatóanyagokra van szüksége, amelyek a bõr mélyebb rétegeiben fejtik ki hatásukat.
Érett és zsíros bőrre
Termékcsaládjaink megoldást nyújtanak az érett, ugyanakkor a tág pórusú, túlzott faggyútermelésű és gyulladásra hajlamos bőr problémáira egyaránt. Ezen bőrtípusnak is rendkívül fontos a célzott ápolás, hiszen egyszerre több dologgal kell felvenni a harcot. Az érett és zsíros bőrökre használható kozmetikumaink javítják a bőr stressz tűrő képességét, lassítják a sejtszintű bőröregedést, erősítik a bőr antioxidáns védelmi rendszerét, csökkentik a faggyúmirigyek túlzott termelését, megakadályozzák a gyulladások kialakulását.
Problémás bőrre
A túlzott faggyútermelés fénylő bõrt, gyulladásokat és pattanásokat eredményez. Az ápolt, tiszta bőrkép érdekében fontos a baktériumok elleni védelem, a faggyútermelés normalizálása, a tág pórusok összehúzása, a gyulladások csökkentése és megelőzése, mindezt a bőr kiszárítása nélkül.
Rozáceás bőrre
Kezdetben csak kipirosodásra és allergiás reakcióra hajlamos. Később piros, vagy súlyosabb esetben lilás színű értágulatok láthatóak az arcon. Napsütés, hideg szél, hőmérsékletváltozás hatására érzékenyen reagál, kipirosodik, és irritálttá válik. A speciális termékek nyugtatják az irritált bőrt, megerősítik saját védekezőképességét és megerősítik a hajszálerek falát, növelik azok rugalmasságát.
Pigmentfoltos bőrre

Finoman árnyalt porcelánbőr, friss, világos barna beütéssel a legkedveltebb, legirigyeltebb bőrtípus napjainkban. Sokan küzdenek azonban barnás-szürkés arcszínnel, zavaró pigmentfoltokkal az arcon, a dekoltázs területén és a kézfejen. A Whitening sorozat fő hatóanyaga az arbutin a melaninszintézist blokkolja, ezáltal időlegesen megszűnik a melanin képzés, és a bőr színe egyenletesen szép, világos lesz. 

Férfi arcápolás
A férfi bőrének is szüksége van gondoskodásra. Az Isabelle Lancray IL Homme sorozatával a tudomány, a technológia és a természet ősereje segíti a férfit a mindennapok harcában. A férfi bőr speciális igényeihez kifejlesztett arcápoló sorozat, melyben egy óceánból származó anti-age hatóanyag komplex ápolja a bőrt, védelmet biztosít a külső stressz faktorok ellen, és javítja a bőr rugalmasságát. A óceánok mélyén élő mikroorganizmusok túlélő tulajdonságával felruházott cukormolekula támogatja a sebgyógyulást és nyugtató hatású. Borotválkozás után hűsít és megvédi a bőrt a gyulladástól, friss, egészséges külsőt biztosít a bőrnek. Ultramodern fényvédő kapszulák védik a bőrt a káros sugaraktól.
Fényvédős krémek
A fényvédős krémek védik a bőrta korai öregedéstől. A napfény amellett hogy nagyon kellemes és jó hatással van a közérzetünkre, öregíti bőrünket. Érdemes a mindennapokban is kiszűrni és ellensúlyozni a káros hatásait, hogy elkerüljük bőrünk korai öregedését. Érdemes a napos évszakokban a fényvédős nappali krémet használni, hogy bőrünk sokáig szép maradjon!
oldalanként

Natúr kozmetikum. Természetes nappali ápolás különleges növényi kivonatok felhasználásával. Ásványi pigmentek biztosítják a fizikai fényvédelmet. Lassítja az öregedési folyamatokat és növeli a bőr védekező képességét. A tajtékvirágmag olaj vízmegtartó képességének köszönhetően a bőr sima és bársonyos lesz. Tökéletesen alkalmas az extra érzékeny bőrök ápolására is.

19 150 Ft‎

Natúr kozmetikum. Éjszakai ápolókrém olyan regeneráló hatású hatóanyagokkal, melyek amerikai őshonos növényeiből származnak és az ott élő indiánok régóta használják őket gyógyászati célokra is. Hatóanyagok: moringa olaj, szőlőmag olaj, fehér tajtékvirág olaj, ximenia olaj, szívmag kivonat, feketeribizli kivonat. Regenerálja és restrukturálja a bőrt az éjszakai pihenés alatt.

19 620 Ft‎

Ápol és eltakar.  Csak tedd a pattanásodra, dolgozd el a széleit, és már indulhatsz is. Elfedi a pattanásokat, megszünteti a gyulladást, antibakteriális és sebgyógyító. Ápoló összetevőinek alapját a cinkoxid, a kamilla és búzacsíra kivonat allantoinnal és jojobaolajjal való kombinációja adja. Világos bőrszínű, így nappal is használható.

6 440 Ft‎

Natúr kozmetikum. Krémes állagú, feszesítő hatású anti-age szérum bio enzimekkel, amiket a maca nevű ősi indián növény gyökereiből vonnak ki. Elősegíti a bőr regenerálódását lelassítva az öregedési folyamatokat és eltüntetve az idő múlásának nyomait. Használd reggel és este a nappali, illetve éjszakai krém előtt.

16 220 Ft‎

Tökéletes krém bőröd éjszakai ápolásához. Táplálja, hidratálja, regenerálja és reggelre különösen bársonyossá teszi a bőröd. Segíti a bőröd éjszakai regenerálódását, hogy jobban helytálljon a nappali viszontagságok között. A téli zord időjárásban nappali ápolóként is alkalmazható. 

15 030 Ft‎

Frissítő, enyhe alkoholtartalmú tonik a normál és vízhiányos bőrök tökéletesebb tisztítására. Az édesmandula protein ránctalanító, vitalizáló és hidratáló tulajdonságú. A kamilla és B-vitamin nyugtató és kiegyensúlyozó hatású. Az emulziós tisztítás után permetezd az arcra, vagy egy jól átitatott vattakoronggal töröld át a bőrt.

9 770 Ft‎

Kíméletes, jó vízoldékonyságú tisztító emulzió a normál és vízhiányos bőrök számára. Használja a smink és a szennyeződések eltávolítására. Alaposan tisztítja a pórusokat, miközben a bőr természetes védőköpenyét védi. Körkörös mozdulatokkal vidd fel a bőrödre, majd bő vízzel mosd le. Finom körkefével is alkalmazható.

9 770 Ft‎

Új, praktikus kiszerelés. Különleges, frissítő szemápoló zselé. Aloe vera tartalma hidratálja a szemkörnyéket és megvédi az idő előtti öregedéstől. Reggel és este ujjbeggyel finoman oszlasd el, és lágyan simítsd a bőrbe.

6 440 Ft‎

Magas koncentrációjú hidratáló zselé liposzómából és hialuronsavból álló hydrokomplex-el. Minden bőrtípusra alkalmazható nagyon intenzív hidratáló. Felhasználható hatóanyag-koncentrátumként a nappali vagy éjszakai krém alá, olajos bőrökre napi ápolóként önmagában, vagy hidratáló pakolásként.

12 620 Ft‎

UVA és UVB védelem és ápolás a már enyhén lebarnult bőrök számára illetve gyengébb sugárterhelés esetén. Aloe vera, bisabolol, és B-vitamin tartalmú készítmény. Olaj- és emulgeátormentes, ezért használata után nem marad zsíros a bőr. Az egész család számára ideális. A napozás előtt vidd fel a védőkrémet a szabadon lévő bőrfelületre, ismételd meg az eljárást erős izzadás vagy fürdés után.

7 658 Ft‎ 10 940 Ft‎ 30%

Ideális napozás utáni bőrápoló. Hűsíti, hidratálja és megnyugtatja a bőrt napozás után. Segít megelőzni a napsugárzás okozta káros következményeket. Olajmentes, bőrbarát készítmény, ezért az egész család számára ideális. Zuhanyozás után vigyél fel bőrödre és élvezd a nyugtató hatást.

9 770 Ft‎

Teljes fényvédő arcra. Különösen magas, szélessávú UV-védelemet biztosít az érzékeny arcbőrre. Az értékes olajok ápolják és védik a bőrt, a természetes kivonatok, mint az ursolsav, B és E-vitamin védik a bőr kollagénállományát és stimulálják a kollagéntermelést. Használatával a napsugárzás káros következményei megelőzhetőek.

11 730 Ft‎
Mutat 37 - 48 / 136