Érett és zsíros bőrre
Termékcsaládjaink megoldást nyújtanak az érett, ugyanakkor a tág pórusú, túlzott faggyútermelésű és gyulladásra hajlamos bőr problémáira egyaránt. Ezen bőrtípusnak is rendkívül fontos a célzott ápolás, hiszen egyszerre több dologgal kell felvenni a harcot. Az érett és zsíros bőrökre használható kozmetikumaink javítják a bőr stressz tűrő képességét, lassítják a sejtszintű bőröregedést, erősítik a bőr antioxidáns védelmi rendszerét, csökkentik a faggyúmirigyek túlzott termelését, megakadályozzák a gyulladások kialakulását.

Érett és zsíros bőrre 

Alkategóriák

Lemosók, tonikok
Ebben a kategóriában találod a speciálisan érett és zsíros bőrre ajánlott lemosókat és tonikokat.
Peelingek
Ebben a kategóriában találod a speciálisan érett és zsíros bőrre ajánlott peelingeket.
Nappali krémek
Ebben a kategóriában találod a speciálisan érett és zsíros bőrre ajánlott nappali krémeket.
Éjszakai krémek
Ebben a kategóriában találod a speciálisan érett és zsíros bőrre ajánlott éjszakai krémeket.
Szérumok
Ebben a kategóriában találod a speciálisan érett és zsíros bőrre ajánlott szérumokat.
Maszkok
Ebben a kategóriában találod a speciálisan érett és zsíros bőrre ajánlott maszkokat.
oldalanként

Ezzel a sima slushy maskkal az arcbőr minden funkciója egyensúlyba kerül. A probiotikus alkotóelem a bőrön található jó baktériumokat táplálja, ezzel támogatja a mikrobiom regenerálódását és erősíti a bőr védőrétegét. Serkenti a természetes kollagénszintézist puhává és bársonyossá teszi a bőrt.

4 690 Ft‎

A végső simítás, a titkos optikai tuning…Befejező habkrém könnyű, lágy textúrával. Sminkalap, smink, korrektor és púder egyben. Egyszerű használat, gyors megoldás, teljesen természetes, ugyanakkor tökéletes megjelenés. Minden bőrtípusra alkalmas és tökéletesen igazodik a minden bőrszínhez.

17 020 Ft‎

Dr. Rimpler Xcelent Q10 Vitality szett. A szett tartalma: Xcelent Vitality Q10 krém fényvédővel 50ml, Xcelent Uplift feszesítő nyak és dekoltázs krém 50 ml. A készítményekben az Oscar-díjas nanotechnológia biztosítja, hogy nagy mennyiségű Q10 jusson a bőr mélyebb rétegeibe. Sejtregeneráló, védő, restruktúráló, antioxidáns hatású csomag. 

47 960 Ft‎

A termék minden bőrtípus számára ajánlott, kifejezetten azoknak, akik egy könnyed habzású terméket keresnek. Gyengéd a bőrhöz, ugyanakkor intenzíven távolítja el a szennyeződéseket. Használata mindennapi letisztításra ajánlott.

9 570 Ft‎

Peeling és hidratálás 1 lépésben. Minden bőrtípus esetében jó szolgálatot tesz. Hatására a bőrfelszín simább és bársonyosabb lesz, utána jobban felszívódnak a hatóanyagok. Az anyagcsere aktivizálódik, a bőr frissebben sugárzik. Megelőzi a bőr korai öregedését és a mimikai ráncokat simítja, a problémás bőr tisztátlanságai megszűnnek. Gyümölcssavak és zöld tea hatékony keveréke.

14 650 Ft‎

Habzó tisztítókrém kíméletesen tisztító hatóanyagokkal. Semlegesíti a kemény víz bőr irritáló hatását. Mélyen tisztítja a bőrt anélkül, hogy a természetes védő filmjét károsítaná. Ujjbeggyel lágyan masszírozd el a bőrödön, majd bő vízzel alaposan öblítsd le.

16 030 Ft‎

Extra magas hialuronsav tartalmú gél, mely az összes bőrréteget intenzíven hidratálja és ápolja. Hatékonyan előzi meg a ráncképződést, és a már kialakult ráncokat jól láthatóan simítja. Használatával a bőr frissebb, fiatalabb és egészségesebb lesz. Újraképzésre serkenti a kollagén és elasztin rostokat, melyek biztosítják a bőr rugalmasságát és feszességét. 

22 230 Ft‎

Krémes állagú, aktív, magas  hialuronsav tartalmú öregedés gátló koncentrátum regeneráció igényes bőrökre.  A kis molekulájú hyaluronsav valamennyi bőrréteget tartósan hidratálja, fokozza a bőr rugalmasságát. Azonnal feltölti, belülről kipárnázva a ráncokat. Használd reggelente ápolókrém helyett, vagy alá.

25 450 Ft‎

Ez az alkoholmentes, vehán tonik hialuronsavval és egy természetes sejtvédő növényi kivonattal a "Santa plant"-al teszi teljessé a napi bőrtisztítást. 

11 730 Ft‎

Tisztító és frissítő hatású tonik. A speciális hatóanyagok már a tonizálás pillanatában kifejtik hatásukat. Hidratál, nyugtat, véd, fenntartja a bőr sav-bázis egyensúlyát.

12 300 Ft‎

A SPECIAL probiotikus maszk egy különleges hatóanyagokat tartalmazó krémmaszk, ami stimulálja a bőr önmegújító folyamatait, ezáltal szebb bőrképet eredményez. Optimalizálja a sejtek működést, és probiotikus tulajdonságainak köszönhetően biztosítja a bőr egészséges mikroflóráját, ezáltal erősíti a bőr természetes védőfunkcióit.

17 620 Ft‎

Az utazószett tartalmazza a nyári bőrápolás legfontosabb termékeit, melyek megvédik a bőrt a fényöregedéstől, és ápolják a bőrt.  Fényvédős anti-age krém, szemápoló, napozó krém, napozási utáni regeneráló maszk. Minden termék kiszerelése 50 ml alatt van, ezért utazáshoz tökéletes választás, kis helyen elfér, és fel lehet vinni a repülőre is.

39 110 Ft‎
Mutat 13 - 24 / 32