10 May, 2021

Számodra melyik szérum a legjobb?

Szerző: Sulyan Sára Itt: Blog Hozzászólások: 0 Megtekintések: 160
A hatóanyagkoncentrátumok, vagy szérumok a legnagyobb koncentrációban tartalmazzák a speciális bőrápoló hatóanyagok keverékét. Könnyű textúrájuknak köszönhetően nagyon gyorsan és könnyen szívódnak fel a bőrben. A tonizálást követően, még a nappali, illetve éjszakai krém alá, vagy krémmaszkok alá használjuk a hatás fokozásának érdekében. Minden bőrtípusra, illetve bőrproblémára más-más hatóanyagkeverék illik.

A bőr védőrétegéről már sokszor volt szó, de sosem elég! Fontos elmélyíteni ezt a tudást, ha tudatosan szeretnénk ápolni a bőrünket és hosszú távon megőrizni egészségét, szépségét.

Az első lépés a probléma felismerése.

Honnan tudhatom, hogy sérült a bőröm védőrétege?

A bőr védőrétege a bőrfelszín legkülső rétege, amit a bőrsejtek és a köztük található lipid réteg alkotja. A fő feladata, hogy a hasznos dolgokat benntartsa és a káros anyagokat ne engedje bejutni a bőrfelszín alá. A sérülést jelezheti irritáció, pirosság és rosszabb esetekben gyulladás is jelentkezhet. Valamint a barrier réteg sérülése szerepet játszhat az érzékeny bőr és a rozácea kialakulásában is. 

Mit tehetek, ha észreveszem, hogy gond van?

Ahhoz, hogy megelőzd, vagy helyrehozd a sérüléseket, ajánlott a megfelelő arcápolási termékek használata, mint például hidratáló vagy antioxidáns tartalmú kozmetikumok. 

Vannak szérumok, amik kifejezettem a bőr védőrétegének és a microbiom védelmére lettek kifejlesztve. Az Isabelle Lancray komplex probiotikus szérumban található B-5 vitamin, ismertebb nevén pantenol, ami nyugtatja a bőrt. Emellett a benne található antioxidánsok segítik a sejtmegújulást és a hialuronsav megfelelően hidratálja a bőrt.

Isabelle Lancray - Probiotikus szérum

Kozmetikumok világában szupersztárnak számító A-vitamin, vagyis retinol nagyon sok szérumban megtalálható, hiszen nagyon jó bőrfiatalító erővel rendelkezik. A Dr. Rimpler anti-age széruma nanotechnológiával juttatja a bőr mélyebb rétegeibe az aktív hatóanyagot. Stimulálja a kollagén szintézist és egységes bőrképet eredményez. A hialuronsav kihagyhatatlan, ha hidratáló szérumokról van szó. Nem véletlenül az egyik legnépszerűbb. A jól hidratált bőr az alapja az egészséges bőrképnek, hiszen ha megfelelően hidratálunk, a bőrünk kevésbé ráncosodik és puhább, teltebb lesz. Az Isabelle Lancray hialuronsavas széruma hatékonyan előzi meg a ráncképződést, és a már kialakult ráncokat jól láthatóan simítja. 

Dr. Rimpler MED INTENSIVE Repair Matrix - anti-age szérum

Isabelle Lancray EGOSTYLE Hyaluronic Filler - hyaluronsavas szérum


A férfiak sem maradhatnak ki az arcápolásból! Az ő bőrük is ugyanúgy igényli a törődést. Az Isabelle Lancray IL Homme széruma könnyű, nagy koncentrációjú anti-age szérum a legmagasabb technikai nívóval, hogy a férfiak sokáig a legjobb formájukat hozhassák. A fáradt arcszín, a szem alatti karikák már a múlté. Kiegészítésként egy antioxidáns hatású enzim egyidejűleg nyugtatja és relaxálja a mimikai izmokat. 

Isabelle Lancray IL HOMME Anti-Age Fluid Aquamarin - regeneráló szérum

Válaszd ki a bőrtípusodnak és a kezelni kívánt problémának legmegfelelőbb szérumot és használd a tonik után, de még az arckrém vagy maszk felkenése előtt.

A Dr. Rimpler és Isabelle Lancary termékcsaládokban sokféle szérum található. Kiválasztásában ingyenes bőrtanácsadásunkon személyre szabottan segítünk.

 Online Bőrdiagnózis Kérése 


Hozzászólások