Cikkek

Bőrfehérítés egészségesen

Szerző: Juhász Erika Dátum: 18 Sep, 2019 Itt: Blog Hozzászólások: 0 Megtekintések: 25
Napjainkban nincs olyan kozmetikai cég, mely ne kínálna valamilyen megoldási lehetőséget a zavaró pigment rendellenességek kezelésére. De mennyire „egészségesek” ezek a módszerek? Károsítják-e a bőr élettani működését, védelmi funkcióját?

Tovább olvasom

Szemkörnyékápolás minden korosztálynak

Szerző: Juhász Erika Dátum: 11 Sep, 2019 Itt: Blog Hozzászólások: 0 Megtekintések: 49
A szemkönyék az egyike azoknak a területeknek, amiken az idő múlása elsőként nyomot hagy. Ez ellen nem könnyű mittenni, de nem is lehetetlen. Kortól függetlenül minőségi kozmetikum használatával sokat tehetsz azért, hogy bőröd feszesebb, üdébb és fiatalosabb legyen.

Tovább olvasom

Milyen bőrtípusba tartozol?

Szerző: Juhász Erika Dátum: 05 Sep, 2019 Itt: Blog Hozzászólások: 0 Megtekintések: 46
Kozmetikus kollégáink összeállítottak egy listát, melynek segítségével Te is megtudod határozni bőrtípusod és ezáltal célzottabban tudsz meglévő bőrproblémáidra megoldást találni. A leírásban egyéb hasznos tanácsokat is találsz, érdemes elolvasni őket.

Tovább olvasom

Mire van szüksége a bőrödnek?

Szerző: Juhász Erika Dátum: 30 Aug, 2019 Itt: Blog Hozzászólások: 0 Megtekintések: 63
A jó megjelenés része a szép bőr. Minden életkornak megvan a maga speciális problémája, ám a szakszerű, mindennapos ápolással sokat tehetsz azért, hogy kihozd belőle a maximumot. Mi tudjuk a szép bőr titkát és hiszünk a szépségében! Olvasd el kozmetikusaink tanácsait!

Tovább olvasom

A kozmetikai Oscar-díj és ami mögötte van

Szerző: Juhász Erika Dátum: 14 Aug, 2019 Itt: Blog Hozzászólások: 0 Megtekintések: 56
A Dr. Rimpler Németország egyik vezető professzionális kozmetikumokat gyártó cége. Kutatóintézetekkel, egyetemekkel és kozmetikusokkal együttműködve fejlesztenek, hogy igazán hatékony termékeket állítsanak elő.

Tovább olvasom

A versenytársak előtt 10 évvel

Szerző: Juhász Erika Dátum: 02 Aug, 2019 Itt: Blog Hozzászólások: 0 Megtekintések: 41
Németország egyik vezető professzionális kozmetikumokat gyártó cége. A minőséget több évtizedes szisztematikus kutatás, fejlesztés, teljesen steril, zárt rendszerben történő gyártástechnológia, és az ezekhez kapcsolódó magas minőségellenőrzés biztosítja.

Tovább olvasom

Tudatos bőrápolásról ezredszerre

Szerző: Juhász Erika Dátum: 30 Jul, 2019 Itt: Blog Hozzászólások: 0 Megtekintések: 46
A ragyogó arcbőr elérése már nem lehetetlen, még sebészkés alá sem kell feküdnünk. High-tech hatóanyagok, első osztályú kivonatok és nanotechnológiás hatóanyagszállító rendszer gondoskodik arról, hogy minél tovább megőrizzük fiatalságunk.

Tovább olvasom

A kozmetikum amit Neked fejlesztettek

Szerző: Juhász Erika Dátum: 23 Jul, 2019 Itt: Blog Hozzászólások: 0 Megtekintések: 54
A kozmetikumok területén manapság a látványos és azonnali, ugyanakkor hosszantartó eredményre vágyunk. Olyan krémeket keresünk, amelyek megszűntetik a bőrhibáinkat, feszessé, üdévé varázsolják a bőrünket, és késleltetik az öregedést.

Tovább olvasom

Fókuszban a napsugárzás

Szerző: Juhász Erika Dátum: 05 Jul, 2019 Itt: Blog Hozzászólások: 0 Megtekintések: 141
Az UV sugárzás az emberi szem számára láthatatlan veszélyforrás, kártékony hatásai ellen védekezzünk tájékozottsággal, odafigyeléssel, a Dr. Rimpler Sun termékcsaláddal.

Tovább olvasom

1 - 9 db a 9 db-ból