Cikkek

Problémás bőr kezelése

Szerző: Sulyan Sára Dátum: 20 Jul, 2021 Itt: Blog Hozzászólások: 0 Megtekintések: 655
Ebben a blogcikkben megtalálsz mindent a problémás bőrről és annak megfelelő kezeléséről. Kezdve a felismerésénél, át a megfelelő hatóanyokon, egészen a probléma megoldásáig.

Tovább olvasom

Arcápolás lépései

Szerző: Sulyan Sára Dátum: 01 Jul, 2021 Itt: Blog Hozzászólások: 0 Megtekintések: 907
Milyen arctisztítót használj, ha száraz a bőröd, és milyet, ha zsíros? Mire jó a tonik? Mi a különbség a mechanikai, az enzimes és a kémiai peeling között? Miért érdemes szérumot használni? Miért fontos hetente egyszer maszkot feltenni?

Tovább olvasom

Miben rejlik az arcmaszk ereje?

Szerző: Sulyan Sára Dátum: 09 Jun, 2021 Itt: Blog Hozzászólások: 0 Megtekintések: 306
A professzionális maszkok sokáig a wellness kezelések és a kozmetikai szalonok specialitásai közé tartoztak, de szerencsére ma már ezt a spa élményt otthonunkban is élvezhetjük. Ez azért szuper, mert ezek a termékek egészen egyedi módon és nagy mennyiségben képesek a bőrt hasznos összetevőkkel ellátni. Gyorsan fejtik ki hatásukat, ami látványos eredményt hagy maga után, így teszi tökéletessé az otthoni arcápolási élményt.

Tovább olvasom

Miben segít a szemkörnyékápoló?

Szerző: Sulyan Sára Dátum: 04 Jun, 2021 Itt: Blog Hozzászólások: 0 Megtekintések: 358
A szemkörnyék érzékeny és kényes terület, több értelemben is. Itt láthatóak legelőször a bőröregedés jelei. Az időt nem lehet visszafordítani, de azért lehet tenni, hogy a bőröd feszesebb és élettelibb legyen. Ebben pedig egy megfelelő hatóanyagokkal ellátott krém jó társ lehet, hiszen ezen a területen a bőr a legvékonyabb és érzékenysége miatt könnyebben alakulhat ki irritáció is.

Tovább olvasom

Botox hatású kozmetikumok

Szerző: Ildikó Hárnási Dátum: 01 Jun, 2021 Itt: Blog Hozzászólások: 0 Megtekintések: 557
Botox hatás az idő látható jelei ellen Tudtad, hogy minden érzelmi megnyilvánulásunk bizonyítottan hozzájárul a ráncok kialakulásához? Arcizmaink naponta legalább 15.000-szer húzódnak össze és ernyednek el. De ki gondol a nevetésnél, a fájdalomnál vagy a bánatnál a ráncképződésre? 

Tovább olvasom

Így krémezd fiatalra a bőröd!

Szerző: Ildikó Hárnási Dátum: 27 May, 2021 Itt: Blog Hozzászólások: 0 Megtekintések: 5612
Megmutatjuk hogy krémezd fiatalra a bőrödet! Te is sokat tehetsz bőröd szépségért! A videóban megtalálod a bőrfiatalító krémezés speciális mozdulatait, amit te is beépíthesz a mindennapos rutinodba. 

Tovább olvasom

Hogyan válaszd ki a megfelelő hidratálót?

Szerző: Sulyan Sára Dátum: 21 May, 2021 Itt: Blog Hozzászólások: 0 Megtekintések: 390
Rengeteg féle hidratáló krém közül lehet választani, és a bőség zavarában nehéz megtalálni a számodra tökéleteset. Ahogy más arcápolási termékeknél, úgy a hidratáló kiválasztásánál is fontos, hogy a bőrtípusodnak megfelelőt válaszd ki.

Tovább olvasom

Számodra melyik szérum a legjobb?

Szerző: Sulyan Sára Dátum: 10 May, 2021 Itt: Blog Hozzászólások: 0 Megtekintések: 340
A hatóanyagkoncentrátumok, vagy szérumok a legnagyobb koncentrációban tartalmazzák a speciális bőrápoló hatóanyagok keverékét. Könnyű textúrájuknak köszönhetően nagyon gyorsan és könnyen szívódnak fel a bőrben. A tonizálást követően, még a nappali, illetve éjszakai krém alá, vagy krémmaszkok alá használjuk a hatás fokozásának érdekében. Minden bőrtípusra, illetve bőrproblémára más-más hatóanyagkeverék illik.

Tovább olvasom

Minden, amit tudnod kell a peelingekről

Szerző: Sulyan Sára Dátum: 05 May, 2021 Itt: Blog Hozzászólások: 0 Megtekintések: 403
Mechanikai, biológiai vagy enzimes peeling?Melyik a bőrtípusodra megfelelő? Hogyan kell alkalmazni?  Ma már különböző hatásmechanizmusú peelingek léteznek, melyek közül bőrtípusodnak megfelelően válogathatsz. Kiválasztásukhoz és használatukhoz azonban kell némi ismeret, ezért ha elbizonytalanodsz, fordulj hozzánk bizalommal, hogy segítségünkkel otthon is magabiztosan tudd alkalmazni a bőrtípusodnak megfelelő peelinget.

Tovább olvasom

Amit tudnod kell a roáceás bőrről

Szerző: Sulyan Sára Dátum: 03 May, 2021 Itt: Blog Hozzászólások: 0 Megtekintések: 233
Hajszálértágulatok és bőrérzékenység a szélsőséges időjárásra, bizonyos ételekre. Ismerős tünetek? Ha érdekel, hogy tudod megfelelően kezelni a rozáceás bőrt olvass tovább.

Tovább olvasom

1 - 12 db a 37 db-ból