04 Jun, 2021

Miben segít a szemkörnyékápoló?

Szerző: Sulyan Sára Itt: Blog Hozzászólások: 0 Megtekintések: 182
A szemkörnyék érzékeny és kényes terület, több értelemben is. Itt láthatóak legelőször a bőröregedés jelei. Az időt nem lehet visszafordítani, de azért lehet tenni, hogy a bőröd feszesebb és élettelibb legyen. Ebben pedig egy megfelelő hatóanyagokkal ellátott krém jó társ lehet, hiszen ezen a területen a bőr a legvékonyabb és érzékenysége miatt könnyebben alakulhat ki irritáció is.

Vannak bizonyos hatóanyagok, amik nagyon hatásos és látványos eredményt képesek elérni a szemkönyékápolás területén. Ilyenek például a hialuronsav és a különböző peptidek.

A szemkörnyék finomabb és érzékenyebb bőre sokszor szárazabb is, ezért mindenképp jó ötlet a vízmegtartás támogatása, hidratálás a hialuronsavval. Ez segíteni fog abban, hogy a szemkörnyék simább és rugalmasabb legyen. A peptidek pedig elsősorban az antiaging területén támogatják a szemkörnyékápolást, serkentik a kollagén termelést ezzel pedig feszesebbé teszik a bőrt, így a mimikai ráncok kisimulnak.

Isabelle Lancray EGOSTYLE Hyaluronic Shadow Eraser - SOS szemápoló

Regenerálja, védi és ápolja a hydro-lipid réteget. Meggátolja a kollagén rostok megkeményedését. Élénkíti a mikrokeringést, ezáltal megakadályozza a szem alatti duzzanatok kialakulását. Feszesíti a bőrt, feltölti az apróbb vonalakat és mélyebb ráncokat. Nedvességgel tölti fel a bőrt.

Dr. Rimpler BASIC HYDRO Eye Contour Gel - feszesítő szemápoló gél

Hidratáló, regeneráló, feszesítő, enyhén hűsítő és duzzanatot megszüntető hatású. A gél egy nagyhatású nedvesség komplexet tartalmaz, mely célzottan hat az idő előtti öregedés ellen. Használatával a ráncmélység csökkenthető.

XCELENT Eye Perfection Q10 - Intenzív CC szemápoló krém Q10-zel

Ez a színezett szemápoló, vényvisszaverő pigmentekkel és regeneráló Q10-zel eltünteti a ráncokat, a szem körüli karikákat és a táskákat. Használatával a fáradt, érzékeny szem körüli terület újra friss és makulátlan lesz. A benne található tetrapeptidek hozzájárulnak a megfelelő nyirokkeringéshez és a nanokapszulába zárt Q10 mélyre hatolva fejti ki feszesítő hatását.

Isabelle Lancray SURMER Eye Contour Cream - szemápoló krém

Kozmetikai Oscar díjas termék a leginnovatívabb termékkategóriában.

Gazdag, kíméletes szemápoló a nedvességszegény, regenerációigényes és érzékeny szemkörnyékre. Az egzotikus növényi kivonatok keveréke serkenti a kollagén szintézist, regeneráló hatása hosszantartó. A benne található rétegzett, mikronizált kollagéngömbök a bőrben megkötik a vizet akár egy szivacs, ezáltal kisimítják a bőrt, és hosszantartóan hidratálják a bőrt.

 

A Dr. Rimpler és Isabelle Lancary termékcsaládokban sokféle szemkörnyékápoló található. Kiválasztásában ingyenes bőrtanácsadásunkon személyre szabottan segítünk.
 

ONLINE BŐRDIAGNÓZIS KÉRÉSE

Ez csak egy kis ízelítő volt, válogass a különböző szemkörnyékápoló termékekből és találd meg a számodra legmegfelelőbbet!

Hozzászólások