Filter Blogs By Blogger : Ildikó Hárnási

Botox hatású kozmetikumok

Szerző: Ildikó Hárnási Dátum: 01 Jun, 2021 Itt: Blog Hozzászólások: 0 Megtekintések: 439
Botox hatás az idő látható jelei ellen Tudtad, hogy minden érzelmi megnyilvánulásunk bizonyítottan hozzájárul a ráncok kialakulásához? Arcizmaink naponta legalább 15.000-szer húzódnak össze és ernyednek el. De ki gondol a nevetésnél, a fájdalomnál vagy a bánatnál a ráncképződésre? 

Tovább olvasom

Így krémezd fiatalra a bőröd!

Szerző: Ildikó Hárnási Dátum: 27 May, 2021 Itt: Blog Hozzászólások: 0 Megtekintések: 2887
Megmutatjuk hogy krémezd fiatalra a bőrödet! Te is sokat tehetsz bőröd szépségért! A videóban megtalálod a bőrfiatalító krémezés speciális mozdulatait, amit te is beépíthesz a mindennapos rutinodba. 

Tovább olvasom

A vitaminok ereje

Szerző: Ildikó Hárnási Dátum: 17 Mar, 2021 Itt: Blog Hozzászólások: 0 Megtekintések: 210
Sokat hallod, hogy fontos a C-vitamin a bőrődnek is nem csak a szervezetednek? Emellett használj E-vitamint tartalmazó kozmetikumokat is. Majd azt mondják, hogy retinolt keresd az összetevők között, de azt se tudod, hogy eszik-e vagy isszák. Itt az ideje, hogy helyére tegyük a sok inforrmációt, ami nap mint nap ér minket! 

Tovább olvasom

Pattanásos tini bőr kezelése

Szerző: Ildikó Hárnási Dátum: 08 May, 2020 Itt: Blog Hozzászólások: 0 Megtekintések: 328
Hogyan kezeld a serdülőkori problémás bőrállapotot? Te is pattanásokkal küzdesz? Szabadulj meg tőlük professzionális Dr. Rimpler Basic Clear+ kozmetikumokkal, ismerd meg a helyes arcápolás lépéseit! Nézd meg videónkat hogyan csináld!

Tovább olvasom

Dr. Rimpler napozók videó

Szerző: Ildikó Hárnási Dátum: 08 May, 2020 Itt: Blog Hozzászólások: 0 Megtekintések: 221
Napozz okosan! Napozzunk úgy, hogy ne áldozzuk fel bőrünk egészségét, szépségét és fiatalságát a napfény oltárán! Ha szeretnél többet megtudni a napozás szabályairól és napozó termékeinkről, hallgasd meg videónkat!

Tovább olvasom

1 - 5 db a 5 db-ból