Cikkek

Dr. Rimpler napozók videó

Szerző: Ildikó Hárnási Dátum: 08 May, 2020 Itt: Blog Hozzászólások: 0 Megtekintések: 221
Napozz okosan! Napozzunk úgy, hogy ne áldozzuk fel bőrünk egészségét, szépségét és fiatalságát a napfény oltárán! Ha szeretnél többet megtudni a napozás szabályairól és napozó termékeinkről, hallgasd meg videónkat!

Tovább olvasom

A helyes arcápolás lépései

Szerző: Sulyan Sára Dátum: 24 Apr, 2020 Itt: Blog Hozzászólások: 0 Megtekintések: 661
Milyen arctisztítót használj, ha száraz a bőröd, és milyet, ha zsíros? Mire jó a tonik? Mi a különbség a mechanikai, az enzimes és a kémiai peeling között? Miért érdemes szérumot használni? Miért fontos hetente egyszer maszkot feltenni?

Tovább olvasom

A műszempilla titkai, hogyan viseld!

Szerző: Sulyan Sára Dátum: 17 Dec, 2019 Itt: Blog Hozzászólások: 0 Megtekintések: 691
Az elmúlt években nagy divatnak örvend a szempilla viselés. Szeretnék Veletek pár hasznos információt megosztani a helyes szempilla viselésről. Ha gondolkodsz szempilla építésen és még sosem viseltél, olvasd el milyen szempontokat kell figyelembe venned.

Tovább olvasom

Amit nem tudtál a hialuronsavról

Szerző: Sulyan Sára Dátum: 19 Nov, 2019 Itt: Blog Hozzászólások: 0 Megtekintések: 471
A hialuronsav fokozza a bőr nedvességmegtartó képességét, erősíti a védőrétegét, harcol a böröregedés ellen. Ezeket mind tudtuk, a következő cikkükben összegyűjtöttünk néhány plusz információt, ami garantáltan új lesz!

Tovább olvasom

Bőrfehérítés egészségesen

Szerző: Sulyan Sára Dátum: 18 Sep, 2019 Itt: Blog Hozzászólások: 0 Megtekintések: 361
Napjainkban nincs olyan kozmetikai cég, mely ne kínálna valamilyen megoldási lehetőséget a zavaró pigment rendellenességek kezelésére. De mennyire „egészségesek” ezek a módszerek? Károsítják-e a bőr élettani működését, védelmi funkcióját?

Tovább olvasom

Szemkörnyékápolás minden korosztálynak

Szerző: Sulyan Sára Dátum: 11 Sep, 2019 Itt: Blog Hozzászólások: 0 Megtekintések: 469
A szemkönyék az egyike azoknak a területeknek, amiken az idő múlása elsőként nyomot hagy. Ez ellen nem könnyű mittenni, de nem is lehetetlen. Kortól függetlenül minőségi kozmetikum használatával sokat tehetsz azért, hogy bőröd feszesebb, üdébb és fiatalosabb legyen.

Tovább olvasom

Milyen bőrtípusba tartozol?

Szerző: Sulyan Sára Dátum: 05 Sep, 2019 Itt: Blog Hozzászólások: 0 Megtekintések: 409
Kozmetikus kollégáink összeállítottak egy listát, melynek segítségével Te is megtudod határozni bőrtípusod és ezáltal célzottabban tudsz meglévő bőrproblémáidra megoldást találni. A leírásban egyéb hasznos tanácsokat is találsz, érdemes elolvasni őket.

Tovább olvasom

Mire van szüksége a bőrödnek?

Szerző: Sulyan Sára Dátum: 30 Aug, 2019 Itt: Blog Hozzászólások: 0 Megtekintések: 395
A jó megjelenés része a szép bőr. Minden életkornak megvan a maga speciális problémája, ám a szakszerű, mindennapos ápolással sokat tehetsz azért, hogy kihozd belőle a maximumot. Mi tudjuk a szép bőr titkát és hiszünk a szépségében! Olvasd el kozmetikusaink tanácsait!

Tovább olvasom

A kozmetikai Oscar-díj és ami mögötte van

Szerző: Sulyan Sára Dátum: 14 Aug, 2019 Itt: Blog Hozzászólások: 0 Megtekintések: 1022
A Dr. Rimpler Németország egyik vezető professzionális kozmetikumokat gyártó cége. Kutatóintézetekkel, egyetemekkel és kozmetikusokkal együttműködve fejlesztenek, hogy igazán hatékony termékeket állítsanak elő.

Tovább olvasom

A versenytársak előtt 10 évvel

Szerző: Sulyan Sára Dátum: 02 Aug, 2019 Itt: Blog Hozzászólások: 0 Megtekintések: 915
Németország egyik vezető professzionális kozmetikumokat gyártó cége. A minőséget több évtizedes szisztematikus kutatás, fejlesztés, teljesen steril, zárt rendszerben történő gyártástechnológia, és az ezekhez kapcsolódó magas minőségellenőrzés biztosítja.

Tovább olvasom

Tudatos bőrápolásról ezredszerre

Szerző: Sulyan Sára Dátum: 30 Jul, 2019 Itt: Blog Hozzászólások: 0 Megtekintések: 339
A ragyogó arcbőr elérése már nem lehetetlen, még sebészkés alá sem kell feküdnünk. High-tech hatóanyagok, első osztályú kivonatok és nanotechnológiás hatóanyagszállító rendszer gondoskodik arról, hogy minél tovább megőrizzük fiatalságunk.

Tovább olvasom

A kozmetikum amit Neked fejlesztettek

Szerző: Sulyan Sára Dátum: 23 Jul, 2019 Itt: Blog Hozzászólások: 0 Megtekintések: 355
A kozmetikumok területén manapság a látványos és azonnali, ugyanakkor hosszantartó eredményre vágyunk. Olyan krémeket keresünk, amelyek megszűntetik a bőrhibáinkat, feszessé, üdévé varázsolják a bőrünket, és késleltetik az öregedést.

Tovább olvasom

25 - 36 db a 37 db-ból